Afsløring: Er det muslimen, der beder til Allah i McDonald’s-legerummet?

En muslimsk indvandrer – Hussein El-Beyrouti – der efter udsagn kommer fra Mogadishu i Somalia, indrømmer på de sociale medier, at det er ham, der udfører islamisk bøn i legerummet hos McDonald’s i Søborg – foran de spisende gæster.

Hussein El-Beyrouti forklarer på Facebook, hvorfor han beder i legerummet.

Mange muslimer i Danmark er rasende, fordi Hussein El-Beyrouti ikke må benytte McDonald’s’ legerum til bøn. Abo Yusuf bemærker, at muslimer slet ikke bør arbejde, hvor der serveres svinekød.

Muslimer i Danmark forsøger gradvis at islamisere danske arbejdspladser. I 2013 lykkedes det at få Dansk Supermarked (nu Salling Group, red.) til at droppe virksomhedens tørklædeforbud. Læs journalist Sune Christiani ‘s artikel her.

(Illustration: Jani Leinonen: Still fra aktionen The Kidnapping of Ronald McDonald. Aktivistgruppen Food Liberation Army, som Leinonen er en del af, kidnappede i 2011 en Ronald McDonald figur fra en McDonald’s-restaurant. © Jani Leinonen & Zetterberg Gallery / Pressefoto i forbindelse med Leinonens udstilling på Aros Aarhus Kunstmuseum)

Se også 25/4 klagar Rasmus Paludan fra Stram Kurs Sverige till förvaltningsrätten på Polisregion Västs beslut

Læs også RamaDanmark

2 Kommentarer på "Afsløring: Er det muslimen, der beder til Allah i McDonald’s-legerummet?"

  1. Håber at han får karantæne på McD.. Men hvis de ansatte også er koran-tilhængere, ja, så syntes jeg faktisk at den bør lukke! Det er noget så udansk som alt andet ved islam!!!

  2. Muslimer bør kysse grisemor i røven, så lever de op til koranens dyder.
    Der er desuden patter nok at rykke i. Sølle muslimer, de går glip af noget.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.