Johnny Reimars datter vil fjerne Rasmus Paludan: Hun fik barn med tyrkisk indvandrer!

Partykongens datter – Lotte Reimar – forlanger nu, at Rasmus Paludan fjernes fra offentligheden. Det kan skyldes, at Lotte Reimar fik datteren Filis med den tyrkiske migrant, Mitat Necip.

I maj 2019 skrev Ekstra Bladets søndagsklummeskribent Lotte Reimar, at undertegnede fortjente “klask”, fordi jeg var folketingskandidat for Stram Kurs.

Hadet til demokrati og ytringsfrihed stikker dybt hos Lotte Reimar.

Lotte Reimar griner på Linkedin, hvor hun beskriver sig selv på følgende vis:

“Sprudlende og passioneret erhvervskvinde med mere end 25 års ledelseserfaring.
Er en målrettet, effektiv og resultatorienteret eksekveringsmaskine, med skarpe sociale kompetencer. Jeg tror på, at motiverede medarbejdere leverer de bedste resultater og at en god leder er et menneske, der både er autentisk, energisk og inspirerende. Jeg har en medfødt stærk intuition og en god indfølingsevne, der gør mig i stand til at forstå og se andre menneskers hensigter og motiver.

Jeg er en ukonventionel ledertype, en dygtig kommunikatør og har fingeren på pulsen i forhold til digital strategi, sociale medier og trends. 28 års erfaring fra oplevelsesindustrien har medført skarpe kompetencer indenfor forhandling, salg, events, PR, branding og markedsføring.
Min store erfaring i at drive en virksomhed har medført en god forståelse for alle elementer af en forretning. Hos mig er der ikke langt fra tanke til handling! Hurtige analyser, fornemmelser, erfaring og intuition, blandet sammen med en sund portion utålmodighed, er nogle af mine indre drivkræfter.”

Se også Polisen avslår Stram Kurs Sveriges Rasmus Paludans tillstånd att demonstrera i Borås

Læs også Svensk politi ligger, som det har redt 

Be the first to comment on "Johnny Reimars datter vil fjerne Rasmus Paludan: Hun fik barn med tyrkisk indvandrer!"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.