Niels-Bjørn Maegaard: Elund Rønning Nielsen skulle have en belønning for at køre Rasmus Paludan ned

Folketingspolitikere har sået et stort politisk had. Befolkningen lytter til den hadske tone som politikere og mediefolk udsætter nationalsindede politikere som Rasmus Paludan for. Her opfordrer Niels-Bjørn Maegaard – en smed fra HydraSpecma i Skjern – til lemlæstelse eller død på en politisk modstander.


Se også Mand kørte Rasmus Paludan ned – nu har gerningsmanden Elund Nielsen fået en dom på 20 dages betinget fængsel

3 Kommentarer på "Niels-Bjørn Maegaard: Elund Rønning Nielsen skulle have en belønning for at køre Rasmus Paludan ned"

  1. Jeg ved ikke med jer andre- men personligt kommer jeg ALDRIG NOGENSINDE til at tilgive den forskelsbehandling, nedladende chikane og direkte hetz, som folk i al almindelighed udviser imod nationalsindede og frihedsorienterede mennesker. Og som de synes er helt i orden at udføre- nøjagtig ligesom nazisterne i 30erne. Jeg kan simpelthen ikke se forskel på opførslen i store dele af den danske befolkning nu og på store dele af den tyske befolkning i 30erne.

    • Enig. Det er tåkrummende at overvære danskernes opførsel. De værste af disse værnemagere bør stilles til ansvar ved domstolene, hvis vinden nogensinde vender.

  2. Danmark er slet ikke noget land for etniske national sindede danskere mere. Godt hjulpet på vej af den fuldstændigt ensrettede presse, msm – løgnerpressen – bliver den altovervejende del på daglig basis dopet med et ‘fix’ der er så stort at de forholder sig totalt ukritisk til den totalitarisme der er ved at underminere vores liberale demokrati. Statsstyring, klimahysteri, regnbue-gender, woke, Facebook ensrettet cencur, multi-kulti er grænseoverskridende transnationale livsstyrings mekanismer og i særlig grad i vesteuropa som i sidste ende forringer de nationalsindedes kår for at kæmpe for det nationale og landsfaderlige bedste. Islam er i alle ovennævnte styrings-og-kontrol ‘mekanismer’ den helt perfekte katalysator og drivmiddel til at få alt det hele til at glide ned hos den altovervejende største del af befolkningen. Totalitarisme og ensretning i et uendeligt selvudslettende massivt morrads.
    Folk render rundt som dopede zombier og ænser simpelthen bare ikke hvor vi som nation og kontinent er på vej hen: Lige direkte ned i massegraven.
    Hvorfor har Danmark eller Europa ikke en modsatrettet USA lignende FOX-news kanal på alle platforme ?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.