49-årige Henrik Sørensen efterlyser bilpåkørsel og lemlæstelse – hvor Rasmus Paludan er offeret

Hadet og voldstruslerne, der er rettet mod indvandrerkritiske politikere, er voldsomt stigende. Venstrefløjen og de islamofile medløbere på højrefløjen ser bort i tavshed.

Derfor vakler demokratiet.


Se også Niels-Bjørn Maegaard: Elund Rønning Nielsen skulle have en belønning for at køre Rasmus Paludan ned

1 Kommentar på "49-årige Henrik Sørensen efterlyser bilpåkørsel og lemlæstelse – hvor Rasmus Paludan er offeret"

  1. Og de her holdninger får bare lov at brede sig, ved stiltiende samtykke fra de ledende politiske kredse. Ligesom i 30erne, når jøderne fik smadret deres butikker og når politiet tilfældigvis kom forbi, så kiggede de bare den anden vej (hvis ikke de ligefrem deltog i volden). Senere blev forfølgelsen jo endnu mere konkret. Tendensen og den hetzende stemning imod nationalsindede og frihedsorienterede mennesker er idag, som jeg ser det, nøjagtig den samme. Og forøvrigt er stemningen mod jøderne også- igen- ret hadsk- lige nu benytter man sig af vendingen “lemlæstelse af drengebørn” til at retfærdiggøre nye jødeforfølgelser i Europa (den skingre omskæringsdebat in mente)- men også bare det at jøderne nu har deres egen stat i deres eget historiske område er af uransaglige årsager en kæmpe torn i øjet på først og fremmest mange muslimer, men minsandten også og tilsyneladende hos næsten hele det samlede vesteuropæiske og amerikanske kulturparnas, anført af stærkt jødehadende kredse blandt kristne mennesker, især hos de venstreorienterede kredse. Men desværre ikke kun hos dem. Selv ind i højreorienterede og frihedsorienterede kredse ser man sådanne holdninger mod Israel og jøderne. Jeg fatter det simpelthen ikke.
    Vi har tabt vores kulturelle og moralske kompas. Og det bliver bare værre og værre for hver dag, der går.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.