Er loven lige for alle?

Da gerningsmænd brændte en dukke og sprøjtede med vandpistol, hvor ofrene var to socialdemokrater – var resultatet ophold bag tremmer. Da Elund Nielsen kører Rasmus Paludan ned med fuldt overlæg – idømmes Elund Nielsen en mild straf uden fængselsophold.

Se også Rødkærsbro: Den 75-årige byggeleder Elund Rønning Nielsen ‘idømt 20 dages betinget fængsel’ for påkørsel af Rasmus Paludan

1 Kommentar på "Er loven lige for alle?"

  1. Havde det været en mørklødet fremmed fjene af det danske styre, som havde ført køretøjet, så havde politiet tilsyneladende ikke ville røre sagen med en ildtang, af frygt for at blive udstillet som racister…
    – 20 dages betinget for påkørsel på en politikker, er en joke i et dansk retssystem.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.