Hendes skulder mødtes med Paludans: Det skabte et kæmpe ubehag

Twitterprofilen Topolsh skriver følgende om et møde på Strøget i København med Rasmus Paludan fra Stram Kurs:

“Rasmus Paludan er lige gået imellem min mor og jeg. Han gik direkte mod mig og vores skuldre mødtes, imens han kiggede mig direkte i øjnene og grinede. Bagved stod en gruppe brune mænd, som han netop var gået imod. Alt imens to betjente fulgte ham. 1/2

Selvom det er intet, selvom intet skete, skabte det et kæmpe ubehag i mig. Det at vide, at det er en leg og en del af hans agenda at skabe situationer, som kan lede til råb. Og at jeg, udelukkende på min hudfarve, bliver forsøgt inddraget, gør mig ked af det og frustreret.”

Rasmus Paludan har, som det fremgår af hans opslag på sin Facebookprofil, en noget andet udlægning af situationen. Rasmus Paludan skriver:

“Jeg gik en tur på Strøget fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv her til aften. Jeg startede ved juletræet på Rådhuspladsen, hvor en afrikansk mand stod med sine to små drenge. Jeg sagde glædelig jul til den ene dreng. Han var lidt betuttet, men jeg fortalte ham, at han sikkert havde været en artig dreng, og at julemanden så ville komme med en julegave til ham. Hans far prøvede også at fjerne hans mistro. Jeg ønskede venligt faderen god jul, og han svarede det samme med et smil. Det var så hyggeligt. Det er dejligt, at også folk fra fjerne lande nyder et juletræ med deres børn.

Ved Jorcks Passage kommer der en mand eller kvinde (uklart for mig) gående mod mig. Vedkommende ser også afrikansk ud. Jeg bliver ret målløs, fordi vedkommende er en meget “stor person” med et ret stort agterparti og med mærkeligt tøj. Derfor kommer jeg nok til at kigge fascineret/skræmt på vedkommende og smile lidt nervøst. Jeg går i hvert fald ikke med vilje ind i personen, men det kan jo være svært at undgå, så stor som den person er.

Det bliver nu af pågældende udlagt på Twitter, som om jeg ville have en konflikt pga. pågældendes race eller hudfarve. Det er naturligvis usandt. Jeg var bare overvældet af størrelse og påklædning. Det har vedkommende også selv et ansvar for.

Klovnen fra Stephen Kings “It” var betydeligt mindre skræmmende.”

Frihedens Stemme har forgæves forsøgt at indhente en uddybende kommentar fra Topolsh, hendes mor, far og bedstefar. Men Topolsh er ikke vendt tilbage på Frihedens Stemmes henvendelser.

Topolsh tweeter også om hårvask på sin Twitterprofil.

Topolsh’s udfald mod Rasmus Paludan har fået en del til at skrive voldsopfordringer rettet mod Rasmus Paludan. Henrik Agersnap skriver:

“Han (Rasmus Paludan, red.) skulle have en amerikaner tackling i julegave”

Henrik Agersnap kalder sig for “anti-racist” på sin Twitterprofil. Herudover er han fan af West Ham, Vejle Boldklub og Rams.


Også vinsælgeren Jeppe Løvstrøm Frederiksen fra Husted Vin fremturer i Topolsh’ kommentarspor på Twitter:

Da Frihedens Stemme viste interesse for Jeppe Løvstrøm Frederiksens fremturen, slettede han sit tweet:Se også Jeppe Løvstrøm Frederiksen fra Husted Vin så Rasmus Paludan uden politibeskyttelse: Det krævede alle fibre i min krop ikke at fare i flæsket på ham og tæve ham sønder og sammen3 Kommentarer på "Hendes skulder mødtes med Paludans: Det skabte et kæmpe ubehag"

  1. Personager af ANDEN(fremmed)-etnisk oprindelse end dansk er for tiden ved at give politiet en overarbejdspukkel af astronomiske dimensioner. Vores fængsler er fyldt til bristepunktet. Der skal udvides med rigtig mange flere i de kommende år samtidig med at nogle sendes ud af landet til Kosovo. Det hele er kørt fuldstændigt af sporet og er totalt forrykt.
    MSM kan ikke formå at skjule mere at gerningsmændene for det meste er fremmede etniciteter, når der bliver begået en eller anden voldsgerning i samfundet – nogen gange med døden til følge!. Hvis ikke man kan fatte dette må man være en tro støtte af Rosa Lund & Co.
    Ny lovgivning skulle på samme måde som en straks-dom også kunne udløse en straks-udvisning af en fremmed kulturberiger i DK.
    Her er også en rigtig kulturberigelse helt aktuelt fra d.28.12:
    https://ekstrabladet.dk/krimi/ringede-selv-112-30-aarig-mand-stukket-ned/9061442

  2. Godt nytår og held og lykke til alle i det nye år! ✌️✌️✌️

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.