Drabet på Cem Kaplan udløste en bitter konflikt mellem Bandidos og NNV

Frihedens Stemme har tidligere skrevet om den afdøde tyrkiske hjemmerøver Cem Kaplan. Nu kaster skribenten Den Sorte Svane hos Frihedsbrevet yderligere lys over sagen. Den Sorte Svane skriver:

“Cem Kaplan var en bandeveteran, der tidligere havde flirtet med både Brothas og Bandidos for så til sidst at havne hos NNV (Nørrebro-Nordvest, red.). Han led en frygtelig død den 2. januar i år, siddende i sin Audi, der blev gennemhullet af 11 skud, affyret af Bandidos-rockeren Jess Brønnum (Jess Johnny Sohnemann Brønnum, red.).

Sammen med den 21-årige krigsminister for NNV og to venner kørte Cem Kaplan til et aftalt koordinat i Hillerød for at mødes med Jess Brønnum. Cem Kaplan mente, at en person i periferien til Bandidos skyldte NNV nogle penge for et ur. En gammel gæld, der aldrig var blevet afregnet. Jess mødte op en time før det aftalte tidspunkt og gjorde sig klar til at tage imod sin gamle ven. Inden Cem Kaplan nåede at stige ud af bilen, sendte Jess en kugleregn afsted mod ham. 

(…) 


Drabet på Cem Kaplan startede en bitter konflikt mellem NNV-gruppen og Bandidos, og flere gange i løbet af 2021 har de forsøgt at få ram på hinanden. Der har været brandattentater, forsøg på plantning af bilbomber samt utallige anholdelser i forbindelse med krigen.”

I oktober 2021 blev Jess Johnny Sohnemann Brønnum kendt skyldig i drab og drabsforsøg. Da de fire mænd i bilen, som Jess Brønnum skød imod, tilhørte NNV-gruppen, fandt retten, at Brønnums skud var egnet til at skabe en bandekonflikt. Han blev derfor dømt efter bandeparagraffen. Jess Brønnum blev idømt livsvarigt fængsel. Dommen er anket til Østre Landsret. 


Se også Sri lankaner myrdet i Sikandar Siddique-klanland: “… anyone who insults the prophet his head must be cut off”

2 Kommentarer på "Drabet på Cem Kaplan udløste en bitter konflikt mellem Bandidos og NNV"

 1. Har i hørt dette
  https://youtu.be/ciqE9qp6ojk
  Åbent samråd i Retsudvalget om hadforbrydelser og diskrimination

  Det er fra DKA
  Sikandar Siddiques visioner
  Det bør lige indskydes, at det ikke var første gang, Siddique indkaldte til Samråd om det samme emne. Det skete også den 17.3.2021. En god ting kan ikke gøres for tit.

  Da Siddique synes, at der må gøres noget probat ved de forfærdelige danskere, hans forældre har tvunget ham til at leve iblandt, er han også fremkommet med et forslag til genindførelse af blasfemiparagraffen.

  Danskernes racisme, diskrimination og had må simpelthen stoppes – med politikernes hjælp.
  Og kan vi danskere ikke stoppe med et ønske om at bevare det Danmark, vi kendte, kan Siddique hente hjælp hos venstrefløjen – bl.a. men ikke mindst hos de Radikale. Dette parti fremsatte i maj 2021 et beslutningsforslag om automatisk indfødsret til herfødte udlændinge, hvis forældre er uden dansk indfødsret. Derved bliver det tæt på umuligt at slippe af med dem igen.
  Siddique kunne slet ikke skjule sin begejstring for de Radikales forslag. Hans overstrømmende leflen for partiet var ekstrem pinlig.
  Til beroligelse kan oplyses, at forslaget faldt ved 2. behandling.

  • Og det skal nok lykkes dem at få indført endnu en “respekt”-lovgivning til fordel for islam på et tidspunkt, hvis danskernes tabuagtige holdning til islam, der tenderer holdningen hos de tre aber, fortsætter.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.