Skal ikke-uddannede migranter vaccinere danskerne?


Hovedparten af de ansatte hos de københavnske testcentre har været migranter uden en sundhedsfaglig uddannelse – ofte fra muslimske lande. Nu bruges der ikke-uddannet personale til at vaccinere danskerne i Region Hovedstaden.


Se også Sexanklager i Danmarks Radio: DR-chef Michael Bojesen scorede 17-årig korpige

5 Kommentarer på "Skal ikke-uddannede migranter vaccinere danskerne?"

 1. En gylden mulighed for muslimerne. Der kunne jo ske “uheld” under sådan en vaccination- især ved de kommende tvangsvaccinationer!

 2. en sandneger 💩 skal ikke vaccinere mig

  • Vi får slet ikke lov at vælge.
   Og hvis det sker et “uheld” undervejs, så vi dør, så er de magtsyge politikere jo langt om længe sluppet af med nogle af de besværligste kritikere. Jeg tror, det ville passe dem fint. Når man ser på “statsministeren”s (jeg kalder hende stadig, og vil blive ved med at kalde hende juntalederen) attitude, så er jeg ganske sikker på at hun vil være fint tilfreds, hvis det sker.

 3. Danskerne fortjener ikke bedre. Corona er en gammelkendt gruppe af forkølelsesvira, som er aldeles ufarlig for det store flertal. Derfor var der ingen overdødelighed i 2020 – heller ikke Sverige, der ikke lukkede ned. Konklusion: De eneste, der døde, var de, der alligevel ville være døde. Det er helt naturligt at en infektion giver os det sidste puf i graven. Intet nyt under solen.

  Nu hører vi i stedet om, at dødsraten for børn i Skotland er steget med 83 procent efter at vaccinationen af samme gruppe er sat ind. På trods af det, skal danske børn pinedød vaccineres for ikke at “viderebringe smitte til deres oldemor” , som godt nok er vaccineret og derfor skulle være beskyttet – nå nej. Vaccinen virker jo ikke. Det gør den først, når Mette nu går i gang med at myrde danske børn med det sprøjt. Med flertallets fulde accept…

  Når danskerne skal til at trække et nummer i køen til kirkegården for at besøge deres børn og børnebørn, kan det være de barske realiteter om denne globale fupdemi begynder at dæmre. Men jeg er personligt ikke sikker.

  Så snotdumme mennesker – på alle parametre – fortjener deres egen tilstræbte undergang. Jeg er færdig med at forsøge at redde dem. Nu skal al energi bruges på at redde os selv…

  • Må desværre give dig ret. Den danske befolkning ser generelt set ud til at være fuldstændig klar til at leve i det nye islamisk dominerede nymarxistiske kollektivsamfund, hvor frihedsgraden afgøres af en junta, der har afskaffet Grundloven og andre love, der skulle sikre borgerrettighederne, og erstattet dem med midlertidige sommerudgangstilladelser, som også snart bliver inddraget, når de næste planlagte “nedlukninger” kommer, i form af “klima”-nedlukninger og “grønne” nedlukninger og hvad de ellers finder på af totalitære tiltag.
   Og til at håndhæve disse regler? Indvandrerne, der belønnes med lidt småpenge for “tjenesterne”.
   Problemet med alt dette er at eneste løsning efterhånden er at gå “under jorden” eller finde sammen med andre, der også nærer mistillid til autoriteterne og nægter at lade sig injicere med deres uduelige “vacciner”, og så danne parallelsamfund, hvor danske myndigheder ikke er velkomne, nøjagtig ligesom de muslimske indvandrere.
   Ellers ender det som vi forventer- med at myndighederne møder op på ens adresse og tvangsvaccinerer en, med hjælp af voldelige muslimske indvandrere til at holde folk fast, mens enten de selv eller andre injicerer, uden nogen uddannelsesbaggrund for at have sådan et arbejde, forøvrigt..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.