Tavshed: Lokalavis er ene om at dække migranters chikane af Malte Larsen fra Nye Borgerlige

Det er i skrivende stunde kun lokalavisen Sjællandske Medier, der dækker den voldsomme indvandrerchikane af en Nye Borgerlige-politiker i forbindelse med en skoledebat.

Tavsheden har sænket sig, fordi offeret ikke er brun, sort eller bekender sig til Allah og koran.

Alle store medier, statsministeren, Zenia Stampe, Rosa Lund, offerkongen Sikandar Siddique og resten af centrum-venstre-parnasset er tavse.

Var det samme sket, hvis hvide skolebørn havde chikaneret en muslimsk ungdomspolitiker i forbindelse med et demokratisk debatmøde?

Når den pakistanske islamist, Sikandar Siddique, får påtalt, at han skal rejse hjem med sin utilpassede familie, går Mette Frederiksen i front med racismeanklagerne.

Nu er den Afrika-glade statsminister tavs – ligesom sine politiske fæller. Venstrefløjen og woke-segmentet kerer sig udelukkende om sine egne.

Da Mette Frederiksens personlige ven – skatteminister Morten Bødskov – blev korporligt overfaldet til et sportsarrangement i København, kogte den socialdemokratiske statsleder over i raseri og fordømmelser.

Men når partilederen Rasmus Paludan fra Stram Kurs bliver overfaldet med kniv, spytklatter, eddike i øjnene eller et slag i hovedet, så tier Mette Frederiksen. Hvorfor?

Sandheden er, at den voldsparate venstrefløj – også de passiv-aggressive politikere – nyder og billiger, når nationalsindede politikere bliver truet, chikaneret og overfaldet af det importerede herrefolk fra Stormellemøsten og Afrika.

Man får den kætterske tanke, at det er en del af meningen med masseindvandringen? At venstrefløjen ligefrem sætter pris på at have voldsparate lejesvende, der med koranen i hånden jager ‘racisterne’ på plads?

Mette Frederiksen, de passive statsmedier og det lammedikkende politikerkobbel på Christiansborg har antidemokratisk blod på hænder.

Er Mette Frederiksen kun statsminister for venstreekstremister, muslimer og sin egen venskabskreds?

*

Læs Sjællandske Mediers artikel – skrevet af journalist Søren Arildsen – om chikanen af Malte Larsen fra Nye Borgerlige her

*

Malte Larsens Facebookopslag lyder i sin helhed:

“Fysisk chikaneret af stor gruppe indvandrerdrenge til skolevalgsdebat

Jeg deltog i går i skolevalgets sidste og største debat i Ringsted Kongrescenter, som endte med at blive en mildt sagt meget ubehagelig oplevelse.

Forud for debatten havde hvert parti en bod med politiske flyers, bolcher osv. for at snakke politik med eleverne.

I begyndelsen gik det fint. Interesserede elever fik en flyer og en snak om Nye Borgerliges politik. Men inden længe kom en større gruppe indvandrerdrenge hen til min bod, som tydeligvis havde en anden agenda – nemlig at chikanere og intimidere mig.

I starten omringede de min bod fra alle led og kanter og stillede en masse åndssvage spørgsmål såsom ”hvorfor synes du jeg skal hjem?”, ”hvorfor hader du islam?” og ”hvad har du imod min hudfarve?”, som jeg efter bedste evne forsøgte at afværge på sagligt vis.

Det udviklede sig dog hurtigt, og efter 5-10 minutter begyndte indvandrerdrengene at råbe grove ukvemsord ad mig, og kom hen og tog mine flyers – som jeg har brugt tid og penge på at få produceret – og krøllede dem/rev dem i stykker lige foran mig.

Da jeg forsøgte at slå ned på det og håndtere den meget ubehagelige situation, begyndte de at blive mere fysisk intimiderende og kaste fysiske genstande fra andre boder efter mig. Der var endvidere en række indvandrerdrenge, som konstant gik ind i min bod og prøvede at stille sig tæt bag mig, mens nogen endda forsøgte at sætte klistermærker på min ryg.

Selvom jeg i begyndelsen tænkte, at jeg selv måtte håndtere situationen, måtte jeg erkende, at det var umuligt. Jeg fortalte derfor en af de tilstedeværende SSP-medarbejdere (eller lignende) om problemet, så nogen kunne få styr på indvandrerdrengene. Hjælp fik jeg dog ikke. Efter en SSP-medarbejder (eller lignende) havde stået ved min bod i tre minutter, hvorefter indvandrerdrengene gik væk, smuttede SSP-medarbejderen også, og chikanen fortsatte derefter.

Det var således med en følelse af afmagt og frustration, jeg bagefter skulle gå på scenen for at debattere. Her gik jeg hen til min kammerat og meddebattør fra Dansk Folkeparti, Mathias Stockfleth Petersen, som fortalte, at han også var blevet udsat for chikane af indvandrerdrenge ved sin bod.

Kort forud for debatten fik vi at vide, at lærerne og organisatorerne var meget kede af det, vi var blevet udsat for, og at de ville tage en alvorlig snak med de pågældende elever og sikre, at de nu ville opføre sig ordentligt, og chikanen i hvert fald ville stoppe.

Dog skulle vi ikke langt ind i debatten, før de begyndte at buhe højlydt, når Mathias (fra DF) og jeg havde ordet. Under hele debatten blev det aldrig påtalt, at eleverne skulle være stille og respektere demokratiet. Hverken debattens moderator, organisatorerne eller lærerne gjorde noget for at stoppe problemet.

Det var derfor med en meget ærgerlig og modløs fornemmelse i kroppen, at jeg i går afsluttede Skolevalget.

Udover at det var enormt ubehageligt for mig, saboterede det mine muligheder for at komme i kontakt med eleverne om mine politiske budskaber forud for debatten, og buh-råbene ødelagde dele af debatten for os debattører og de elever, der oprigtigt var interesseret i vores synspunkter.

Heldigvis er jeg er en relativt robust person med stor politisk gejst og vilje. Derfor slår det mig ikke ud. Men havde det været en ny og mere usikker debattør, ville en sådan episode med sikkerhed ødelægge vedkommendes mod på at stå frem med sine politiske synspunkter nogensinde igen.

Jeg håber, at Skolevalget fremover vil sætte større fokus på dette fuldstændig uacceptable problem og indskærpe nogle basale retningslinjer om passende opførsel for eleverne.

Hvis ikke skolerne kan garantere, at unge og debattører, hvoraf en stor del aldrig har stået i en debat før, ikke bliver fysisk forulempet og angrebet i forbindelse med debatterne, så er det ikke forsvarligt at sende personer ud til dem – eller i det hele taget afholde dem. Det kan ikke være rigtigt, at engagerede unge mennesker, der tager ud på skolerne for at diskutere politik, bliver mødt med fysisk chikane pga. deres politiske holdninger.

Del gerne.”

(Illustration: Samuel Thompson spytter efter Rasmus Paludan fra Stram Kurs på gaden i Vejle, da Paludan forsøger at skaffe stillere, så Stram Kurs kan stille op til regionsrådsvalget i Region Sydjylland)


Giv Nej til Islam i Danmark din vælgererklæring her

1 Kommentar på "Tavshed: Lokalavis er ene om at dække migranters chikane af Malte Larsen fra Nye Borgerlige"

  1. Lige netop, Uwe. Du kommer med en fremragende og oplagt konklusion. Systemets magtfulde mennesker billiger lige præcis disse angreb. Tavsheden er larmende og den taler langt højere end når de løgnagtige politikere udtaler sig. Deres selektive forargelse er afslørende og denmetode, de benytter, er en typisk totalitær metode, som vi har bevidnet mange gange i historien.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.