Danmarks indiske fremtid?

Årsdagen for mordet på den franske skolelærer Samuel Paty giver anledning til at minde om, at den danske regering stadig ikke bakker op om danske læreres sikkerhed ved at gøre undervisning i Muhammedtegninger til statens ansvar via et obligatorisk pensum i ytringsfrihed.

Men der er for tiden også andre konkrete tegn på myndighedernes manglende opbakning til at bibeholde Danmark som danskernes land. I Københavns Kommune blev Dansk Folkepartis forslag imod kønsopdelt svømmeundervisning stemt ned. Og i min egen Guldborgsund Kommune var der heller ikke opbakning til, at kommunens ansatte i relevante funktioner skal mestre dansk.

Mange lignende lokale og nationale eksempler kunne fremdrages, og hver for sig kan de tit ligne småtterier, men samlet er billedet klart: Af frygt for at krænke nogle få og skabe enkelte praktiske problemer, der dog kan overvindes med sund fornuft og velformulerede regler, hersker den kulturelle normløshed, som i den større sammenhæng er til fordel for den mest troende og intolerante part. I stedet for at fastholde en danskkulturel mindstestandard i Danmark og foretage rationelle undtagelser fra denne hovedregel, giver man i en misforstået friheds navn helt afkald på fælles krav, i praksis kun til gavn for de mest højtråbende minoriteter (notorisk af muslimsk eller ideologisk mørkerød observans).

Katolikken Iben Thranholm har, siden hun var folketingskandidat for Stram Kurs, gjort meget ud af at renfærdigt lægge afstand til partiet med det påskud, at det står for ”kulturel tomhed”, mens hun frygter vestligt værditab mere end muslimer. Netop påskud, thi Stram Kurs står også så stejlt som nogen for håndhævelse af dansk kultur i Danmark. Afslører noget tomheden i den nuværende regerings nationale holdning, er det netop, at den derimod ikke har sat sin ellers åbenbart uhyre magtvilje ind på at sikre danske standarder på områder som de ovenfor nævnte.

Mette Frederiksen har netop poseret foran Taj Mahal i Nordindien, og selvfølgelig kan hun ikke hænges op på dette bygningsværks historie, der trods ydre skønhed faktisk om noget symboliserer datidens ekspansive muslimske tyranni og slavesamfund i regionen. Ligesom man om nogle generationer sikkert tankeløst vil beundre de aktuelle prestigebyggerier til fodbold-VM i Qatar, opført under grusomme forhold. Omstændighederne glemmes, men vartegn består.

Men det er dog en parallel, at vor statsminister bag en prangende nationalpolitisk facade på så mange områder lader islamisering og anational udvikling undgå hendes i øvrigt så markante magtfuldkommenhed. Blot den politiske æstetik ikke krænkes, undlader man taktisk at konfrontere islams floreren bag kulisserne. Mette Frederiksen har (i bedste fald) accepteret, at Danmark bliver en miniudgave af ”farverige” Indien, hvor islam efter 1000 års massiv tilstedeværelse stadig skaber alvorlige konflikter.

1 Kommentar på "Danmarks indiske fremtid?"

 1. Jammen der ser vi jo Selveste Mette.
  Nye Borgerlige-politiker omringet af indvandrere under debat
  16. oktober 2021 24NYT Kriminalitet, Tophistorie
  Ved en debat ifm. det nyligt afholdte skolevalg blev landsnæstformand for Nye Borgerliges Ungdom, Malte Larsen, torsdag omringet af en gruppe indvandrere. Episoden fandt sted i Ringsted Kongrescenter.

  Malte Larsen fortæller i et facebook-opslag om, hvordan han følte sig både intimideret og fysisk chikaneret. Indvandrerne stjal Malte Larsens flyers, hvori hans politiske materiale var trykt.

  Mette Frederiksen beder Folketinget tage afstand fra “angreb” – men ikke denne gang
  Danske politikere tager ofte offentligt afstand fra – og fordømmer – selv ganske banale episoder, når de går ud over indvandrerpolitkere.

  Det så vi blandt andet tidligere på måneden, hvor statsminister Mette Frederiksen bad Folketinget tage afstand, fra det hun kaldte et “helt uhørt racistisk angreb” på folketingsmedlem, Sikandar Siddique.
  ___________________________________________________________________________
  Fysisk chikaneret af stor gruppe indvandrerdrenge til skolevalgsdebat
  Jeg deltog i går i skolevalgets sidste og største debat i Ringsted Kongrescenter, som endte med at blive en mildt sagt meget ubehagelig oplevelse.
  Forud for debatten havde hvert parti en bod med politiske flyers, bolcher osv. for at snakke politik med eleverne.
  I begyndelsen gik det fint. Interesserede elever fik en flyer og en snak om Nye Borgerliges politik. Men inden længe kom en større gruppe indvandrerdrenge hen til min bod, som tydeligvis havde en anden agenda – nemlig at chikanere og intimidere mig.
  I starten omringede de min bod fra alle led og kanter og stillede en masse åndssvage spørgsmål såsom ”hvorfor synes du jeg skal hjem?”, ”hvorfor hader du islam?” og ”hvad har du imod min hudfarve?”, som jeg efter bedste evne forsøgte at afværge på sagligt vis.
  Det udviklede sig dog hurtigt, og efter 5-10 minutter begyndte indvandrerdrengene at råbe grove ukvemsord ad mig, og kom hen og tog mine flyers – som jeg har brugt tid og penge på at få produceret – og krøllede dem/rev dem i stykker lige foran mig.
  Da jeg forsøgte at slå ned på det og håndtere den meget ubehagelige situation, begyndte de at blive mere fysisk intimiderende og kaste fysiske genstande fra andre boder efter mig. Der var endvidere en række indvandrerdrenge, som konstant gik ind i min bod og prøvede at stille sig tæt bag mig, mens nogen endda forsøgte at sætte klistermærker på min ryg.
  Selvom jeg i begyndelsen tænkte, at jeg selv måtte håndtere situationen, måtte jeg erkende, at det var umuligt. Jeg fortalte derfor en af de tilstedeværende SSP-medarbejdere (eller lignende) om problemet, så nogen kunne få styr på indvandrerdrengene. Hjælp fik jeg dog ikke. Efter en SSP-medarbejder (eller lignende) havde stået ved min bod i tre minutter, hvorefter indvandrerdrengene gik væk, smuttede SSP-medarbejderen også, og chikanen fortsatte derefter.
  Det var således med en følelse af afmagt og frustration, jeg bagefter skulle gå på scenen for at debattere. Her gik jeg hen til min kammerat og meddebattør fra Dansk Folkeparti, Mathias Stockfleth Petersen, som fortalte, at han også var blevet udsat for chikane af indvandrerdrenge ved sin bod.
  Kort forud for debatten fik vi at vide, at lærerne og organisatorerne var meget kede af det, vi var blevet udsat for, og at de ville tage en alvorlig snak med de pågældende elever og sikre, at de nu ville opføre sig ordentligt, og chikanen i hvert fald ville stoppe.
  Dog skulle vi ikke langt ind i debatten, før de begyndte at buhe højlydt, når Mathias (fra DF) og jeg havde ordet. Under hele debatten blev det aldrig påtalt, at eleverne skulle være stille og respektere demokratiet. Hverken debattens moderator, organisatorerne eller lærerne gjorde noget for at stoppe problemet.
  Det var derfor med en meget ærgerlig og modløs fornemmelse i kroppen, at jeg i går afsluttede Skolevalget.
  Udover at det var enormt ubehageligt for mig, saboterede det mine muligheder for at komme i kontakt med eleverne om mine politiske budskaber forud for debatten, og buh-råbene ødelagde dele af debatten for os debattører og de elever, der oprigtigt var interesseret i vores synspunkter.
  Heldigvis er jeg er en relativt robust person med stor politisk gejst og vilje. Derfor slår det mig ikke ud. Men havde det været en ny og mere usikker debattør, ville en sådan episode med sikkerhed ødelægge vedkommendes mod på at stå frem med sine politiske synspunkter nogensinde igen.
  Jeg håber, at Skolevalget fremover vil sætte større fokus på dette fuldstændig uacceptable problem og indskærpe nogle basale retningslinjer om passende opførsel for eleverne.
  Hvis ikke skolerne kan garantere, at unge og debattører, hvoraf en stor del aldrig har stået i en debat før, ikke bliver fysisk forulempet og angrebet i forbindelse med debatterne, så er det ikke forsvarligt at sende personer ud til dem – eller i det hele taget afholde dem. Det kan ikke være rigtigt, at engagerede unge mennesker, der tager ud på skolerne for at diskutere politik, bliver mødt med fysisk chikane pga. deres politiske holdninger.
  Del gerne.”

  Mette Mink tangerer til et stort r..h.. !
  Hun elsker kun det Muslimske politiske krapyl

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.