Præst fra Metodistkirken i Vejle advarer mod racisme: [Spyttedrengen] spytter og truer andre mennesker

Opdatering

Denne artikel er opdateret den 27. marts 2023 kl. 22.33 på følgende måde: Der er fjernet en genkendelig person (“Spyttedrengen”) fra de billeder, hvor han fremgik. Oplysninger om “Spyttedrengen” er fjernet fra teksten eller også er persondata om “Spyttedrengen” blot erstatet med ordet “Spyttedrengen”. Overskriften er også ændret. Grafikken er ændret, så “Spyttedrengens” persondata ikke længere fremgår. “Spyttedrengens” navn og et navnord fra de tags, som artiklen har. Alt dette er sket i medfør af Datatilsynets påbud af 6. marts 2023 i sagen 2022-31-6726.

Tirsdag bliver provinsbyen Vejle forvandlet til en utryg plet på Danmarkskortet. En flok unge går amok og omringer en bil ved byens togstation. I bilen sidder Rasmus Paludan fra Stram Kurs, der forsøger at samle underskrifter, så Stram Kurs kan stille op til regionsrådsvalget i Region Syddanmark. En større del af flokken har etniciteter fra Stormellemøsten og Afrika.

En af de mest aggressive unge er [“Spyttedrengen”], der spytter, råber, truer og sender adskillige ‘fuckfingre’ afsted.

Det viser sig, at den truende og spyttende [Data fjernet, jf. Datatilsynets påbud af 6. marts 2023 i sagen 2022-31-6726].

40-årige Anne Thompson er præst og leder af Sct. Pouls Kirke – også kendt som Vejle Metodistkirke / Metodistkirken – i Vejle.

Kirken er en del af det kristne trossamfund, Metodistkirken, der prædiker en særlig fromhed og ordentlighed hos menigheden.

Anne Thompson advarer mod racisme mod brune mennesker. Så sent som i foråret 2021 fortæller Anne Thompson, hvordan racismen rammer [Data fjernet, jf. Datatilsynets påbud af 6. marts 2023 i sagen 2022-31-6726] og andre, der er ‘anderledes’.

“Det (racismen, red.) handler også [Data fjernet, jf. Datatilsynets påbud af 6. marts 2023 i sagen 2022-31-6726],” skriver Anne Thompson.

Metodistpræsten Anne Thompson har tidligere anmeldt og fået en mand dømt for racisme ved en dansk domstol i 2013.

Antiracismen, multikulturen og venstrefløjsagendaen fylder en stor del af den kvindelist præsts liv og virke.

Anne Thompson står i spidsen for en metodistmenighed, der er svær at skelne fra Venligboerne, hvor man omfavner raceorganisationen Black Lives Matter, der opdeler folk efter hudfarver. De tusindvis af migranter, der rejser til Danmark fra primært muslimske samfund, bydes velkommen af metodistmenigheden.

Her demonstrer den hadske præst, Anne Thompson, sit politiske had. Den kvindelige præst signalerer, at Dansk Folkepartis folketingspolitikere skulle være farlige.

Anne Thompson signalerer på de sociale medier, at DF’s politikere er farlige, at Inger Støjberg er usmagelig, og selvfølgelig advarer hun mod partilederen Rasmus Paludan fra Stram Kurs.

Samtidig bakker Anne Thompson op om den tyrkiske islamist Özlem Cekic og den radikale folketingspolitiker, Zenia Stampe.

“Spyttedrengen” spytter.

Det synlige had mod politiske modstandere på højrefløjen lader præsten Anne Thompson gå i direkte arv [Data fjernet, jf. Datatilsynets påbud af 6. marts 2023 i sagen 2022-31-6726].

Anne Thompson henter [Data fjernet, jf. Datatilsynets påbud af 6. marts 2023 i sagen 2022-31-6726].

Problemet er, at Anne Thompson er så optaget af racismeanklager mod sine politiske modstandere, at hun er blind over for den hadske multikultur og reelle racisme.

Ved højlys dag render [Spyttedrengen] rundt i en dansk provinsby og spytter, truer samt går amok på fremmede mennesker med hvid hudfarve.

På de sociale medier karakteriseres [Spyttedrengen] som “en rigtig gadedreng”.

[Spyttedrengen] opfører sig racistisk og forkasteligt. Men [Data fjernet, jf. Datatilsynets påbud af 6. marts 2023 i sagen 2022-31-6726] vender det blinde øje til.

Her fryder Anne Thompson sig over, at hun har fået en mand dømt for racisme.
Nu viser det sig, at det er [Spyttedrengen], der opfører sig racistisk og aggressivt i de danske gader Vil præsten være lige så hævngerrig denne gang?
Det religiøse had i Metodistkirken er skræmmende.

*

Kritiske journalister kan interviewe Metodistkirkens menighedsforstander og præst her:

Anne Klitgaard Thompson, kirkeleder.

Telefon: 24 25 45 24 eller 75 82 06 02

Email: anne.thompson@metodistkirken.dk

Mere om Metodistkirken i Vejle her.
Den islamofile præst, Anne Thompson, deler et opslag fra et shariaråd i Storbritannien.
Den kvindelige præst håber, at der også kommer en ‘besøg-din-moské’-dag i Danmark.
Midt i al sin selvgodhed er metodistpræst Anne Thompson ved at ødelægge Danmark, når hun presser på for mere islam – og mere religiøs ufred i Danmark.*

Se også Uhyggelige billeder fra Danmark: Indvandrere går amok, truer og spytter, da Stram Kurs forsøger at samle underskrifter i Vejle

7 Kommentarer på "Præst fra Metodistkirken i Vejle advarer mod racisme: [Spyttedrengen] spytter og truer andre mennesker"

 1. Hvis denne historie nogensinde når den statskontrollerede presse, så vil det blive udlagt på de måde at “Kontroversielle racisme-anklagede Stram Kurs-folk var i Vejle” og “demonstrationen udviklede sig”, da selve SK´s tilstedeværelse jo er en fornærmelse mod de stakkels indvandrere og skaber frygt og en følelse hos de i forvejen stigmatiserede indvandrere (og især muslimerne, som jo ikke er farlige, de er i fare og er nutidens jøder!) af ikke at være velkomne, så mødte nogle danske “unge” op for at repræsentere gode og rigtige værdier og for at vise deres afsky for disse stygge racist/nazistagtige Stramkursere.. det vil blive udlagt som en berettiget afsky og afstandtagen fra de frygtelige mennesker, som alle jo ved, Stram Kurs-folkene er.. metodistpræstens søn vil blive udskreget som demokratisk helt, der stod op imod intolerancen og racismen og så kører hverdagen i det multikulturelle Danmark videre.

 2. Jeg tror personligt at hendes søns opførsel viser, hvilke holdninger fru Thompson selv har. Jeg tvivler på at sønnen selv har tillært sig disse vaner- det er næsten altid forældrenes holdning, der afspejler sig i den måde, børn opfører sig på. Ganske som de børn, der går i skole i de Hamas-kontrollerede “palæstinensiske” områder og bliver stopfodret med had til jøder, Israel og vestlig kultur, så lader Samuel Thompson til at være fyldt med had mod danskere, der ikke bryder sig om den muslimske masseindvandrings negative konsekvenser. Sjovt nok synes en søn af en kristen præst åbenbart at han skal deltage med det muslimske segment i hadefulde manifestationer mod danskere. For præstens vedkommende er dette efter min mening en falliterklæring og endnu et eksempel på det voldsomme selvhad og had til egen kultur og tradition, der hersker i de ledende kulturelle kredse i Danmark og Vesten. Men sådan ser hun det med garanti ikke selv.

 3. Har i set en Neger med en rød stribe, og Negeren har da også fået pisk.
  Har i så også set en Neger med en Brun stribe. Ned det har i vel ikke.
  Det er en Neger der har fået nok. ☻ ☻ ☻

  Jeg elsker stribet flæsk. selv når det er blevet mørt i en Gasovn.
  Ohh manner jeg kunne blive ved.

 4. Racismens grimme fjæs stikker frem, når man møder sådanne røvhuller, der fremkom lige en lille julesang. for det er jo snart jul.
  Ja.Den søde Juletid: Til alle Gutterne. Mel. Højt fra træets grønne top:

  Højt fra træets grønne top, stråler der en neger.
  Se hvor flot han brænder op, mens vi henter flere.
  Når her lugter af benzin, brænder vi de sorte svin.
  Ja De må bare lide, for de er ikke hvide.

  Jeg har INGEN problemer med sangen over for disse møjdyr.

 5. A fucking nagger💩

 6. Her er noget andet der muligvis er lidt kød på.
  Det er om Brugtbilforhandleren alla Låsby Svendsen.
  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE13328984/kunstsalg-skal-finansiere-loekkes-partidroem/

  30.09.2021 KL. 15:23
  Kunstsalg skal finansiere Løkkes partidrøm
  For at rejse penge sælger Lars Løkke Rasmussens politiske mødested kunst. Det skriver Altinget.
  For at finansiere oprettelsen af partiet Moderaterne, der er startet af tidligere formand for Venstre Lars Løkke Rasmussen, sælger partiets erhvervsnetværk, Foreningen 8. januar 2021, kunst.

  Det skriver Altinget, der også skriver, at det kan være en måde at omgå reglerne for oplysning af politiske donationer på.

  – Billedkunstneren og forfatteren Peter Lundberg har udarbejdet tre litografiske værker, som trykkes i et nummereret og håndsigneret oplag på 300 styk.

  Jo Jo Løkke må godt omgå reglerne. For at financiere lortet: Moderaterne.

  Tænk der er 21000 Tumper der vil have denne Brugtbilforhandler på tinge.
  Vor herre bevares.

  Se lige på det, det burde kunne lade sig gøre, fordi det lugter.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.