Esmat Ramzi Abuzaid sagsøger danskere for ‘perker’-udtalelse: Beordrer selv person til at ‘rejse hjem’

Den 22-årige muslim Esmat Ramzi Abuzaid, der stammer fra Libanon i Mellemøsten, har hyret en advokat og sagsøger et dansk ægtepar, fordi den arabiske indvandrer er blevet kaldt for ‘perker ‘.

Alt peger på, at den muslimske migrant selv er ufin i kanten, når det kommer til udtalelser om hudfarver.

Baggrunden for det retslige opgør er, at den 22-årige araber uberettiget prøver at få udbetalt 1444 kroner fra et dansk ægtepar, der driver en campingplads.

Ægteparret affejer pengekravet fra Esmat Abuzaid, som de betragter som et svindelnummer og afpresningsforsøg, fordi den 22-årige muslim oplyser et falsk ‘referencenummer’.

I afslaget kalder ægteparret den påståede pengesvindler, Esmat Ramzi Abuzaid, for ‘fucking perker’. Det får den muslimske migrant til at hive danskerne i retten.

På Esmat Ramzi Abuzaids Facebookprofil kan man se, hvordan indvandreren selv dømmer folk efter hudfarve.

Esmat Ramzi Abuzaid påpeger, at han godt kan lide en person, selvom vedkommende ikke har en ‘hvid’ hudfarve.

Ved en anden lejlighed beder Esmat Ramzi Abuzaid en anden person om at rejse “hjem til Island”. Den arabiske indvandrer ledsager beskeden med en ‘fuckfinger’.

“Vi er alle brune,” skriver muslimske Esmat Ramzi Abuzaid, der har hevet et dansk ægtepar i retten.

*

Muslimer og indvandrere er ofte årsagen til, at danskere bliver sat på anklagebænken for racisme- og injurieanklager. Den populære ‘angrebsmetode’, der også kaldes lawfare, bruges især mod indvandrer- og islamkritikere i den offentlige debat.

Den muslimske indvandrer, Rabia El-Sweissi, har netop anmeldt Dansk Folkepartis grundlægger Pia Kjærsgaard for racisme.

Rabia El-Sweissi har rødder i Jordan og Libanon og er bosat i den indvandrerplagede forstadskommune Høje-Taastrup.

Danskerne kan forvente mange islamiske retsopgør i fremtiden.

*

Se også Frankrig har ikke sagt sit sidste ord

2 Kommentarer på "Esmat Ramzi Abuzaid sagsøger danskere for ‘perker’-udtalelse: Beordrer selv person til at ‘rejse hjem’"

  1. Og disse sagsanlæg vil det for det første blive flere af og for det andet tror jeg at det på et tidspunkt vil ændre sig til at etniske danskere bliver påbudt at vise ekstra respekt for indvandrede muslimer via lov samt formentlig favorisere disse til nøglestillinger i det offentlige. Det vil sige; mere end det allerede for nuværende er påkrævet via uskrevne, men alligevel kraftigt håndhævede love, som myndigheder og personer med indflydelse har sat i værk mod de etniske danskere; eksempelvis er muligheden for at få et “racist”-stempel plantet på sig uden grund og med voldsomme personlige og arbejdsmæssige samt naturligvis lovmæssige konsekvenser, temmelig stor allerede nu. Men bare vent og se- det bliver LANGT værre. Og på et tidspunkt bliver det ubærligt at være etnisk hvid dansker i Danmark. På det tidspunkt vil det være fornuftigt forlænget at have “trukket stikket” og relokeret til et liv i et andet land, hvor mennesker med hvid hudfarve og europæisk kulturel baggrund stadig er velkomne. Viktor Orban har jo allerede sendt en stående invitation ud fra Ungarn og til vesteuropæiske mennesker, som føler at de bliver forfulgt og/eller ikke føler sig sikre i deres eget fædreland.

  2. Vi er alle Abefarvet (Brun) skriver han.
    Denne “tæge” rider på vores retssystem.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.