Præst Anne Thompson fra Metodistkirken i Vejle kræver artikel om spyttedrengen Samuel fjernet fra Frihedens Stemme; afviser interview

Der gik få timer fra, at Frihedens Stemme havde skrevet en artikel om adoptivdrengen Samuel Thompson, der spyttede efter Rasmus Paludan, da han forsøgte at samle underskrifter på gaden i Vejle, så Stram Kurs kunne stille op til regionsrådsvalget i Region Syddanmark, før Samuels adoptivmor Anne Klitgaard Thompson kontaktede Frihedens Stemme med et krav om, at artiklen blev fjernet.

På Frihedens Stemme mener vi, at det er vigtigt at dokumentere politisk vold og trusler mod demokratiet og valghandlinger, så der blev takket nej til Anne Thompsons krav. I stedet blev Anne Thompson, der er præst i metodistkirken Sct. Pouls Kirke i Vejle, tilbudt et interview.

Det svarede Anne Thompson ikke på, og Frihedens Stemme tog derfor til Vejle for at fremsætte tilbuddet om et interview på ny. I Vejle blev Frihedens Stemmes udsendte reporter mødt af en stærkt ophidset Anne Thompson, der afviste ønsket om et interview, der skulle have omhandlet blandt andet børneopdragelse og forældreansvar. Anne Thompson henviste i stedet til sin foresatte i Metodistkirken – distriktsforstander og provst Jørgen Thaarup.

Samuel Thompson spytter efter Rasmus Paludan fra Stram Kurs.
Metodistkirken i Vejle, hvor præsten Anne Klitgaard Thompson huserer.
Tag en velsignelse. Det er ikke alle, der bliver velsignet af Metodistkirkens medlemmer. Har du de “forkerte” politiske holdninger, bliver du spyttet efter af Metodistkirkens medlemmer.
Danmarks Afholdsforening, der i dag bærer navnet Landsforeningen for Ædru Livsstil, blev stiftet i Metodistkirkens lokaler 17. april 1879. I dag har Metodistkirken ikke fokus på at bekæmpe spiritus. Kirkens fokus er flyttet til bekæmpelsen af politiske modstandere herunder Stram Kurs og Dansk Folkepartis folkevalgte politikere.
Samuel Thompson giver en dansk politiker fingeren. Anne Klitgaard Thompson afviser at deltage i et interview om sin adoptivsøns opførsel.
Jørgen Thaarup er præst i Metodistkirken og præst Anne Thompsons foresatte.

Se også Sif Itona Westerberg, ‘anti-autoritær’ statskunstner, der ikke kan acceptere et samfund, ’så racistisk’ som det danske …

2 Kommentarer på "Præst Anne Thompson fra Metodistkirken i Vejle kræver artikel om spyttedrengen Samuel fjernet fra Frihedens Stemme; afviser interview"

  1. Jeg er meget spændt på hvordan dette vil ende, shariapolitiet kommer nok og er anmasende.
    Men hva fahn, det kan de jo ikke gøre noget ved uden en dommerkendelse.

  2. Jeg gætter på at Uwe enten bliver ignoreret eller (mere sandsynligt) hængt ud for at hetze mod en stakkels mindreårig dreng, der i (og her er mit forsøg på en ordlyd fra medierne) retfærdig harme deltog i en demonstration mod de kontroversielle medlemmer af Stram Kurs med den racismedømte formand og deres mange racistiske, fordoms- og hadefulde vælgere, der egentlig alle som én burde sendes på afnazificeringsskole og oplæres i godt samfundssind og respekt for andre folkegrupper..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.