Mor til fem: Betinget fængselsstraf for dødstrusler mod Rasmus Paludan


37-årige Lene Kirstine Hüttel fra Aarhus er idømt 40 dages betinget fængsel for drabs- og skudtrusler mod partilederen Rasmus Paludan fra Stram Kurs.


“Det var en frustration,” siger Lene Hüttel, der bor i den muslimske ghetto Bispehaven.


Se også Lene Hüttel fra Bispehaven efterlyste en kugle til Rasmus Paludan: Nu er hun idømt 40 dages betinget fængsel

4 Kommentarer på "Mor til fem: Betinget fængselsstraf for dødstrusler mod Rasmus Paludan"

  1. Jeg bliver til stadighed målløs over, hvor meget etniske danskere, i et land som vores, hvor der nærmest hersker en uskreven men særdeles seriøs lov om at man ikke må hidse sig op (for så er man dømt som “gal hund”, sindssyg og lovløs), er i stand til i ufattelig voldsom grad at hidse sig op over og hade “deres egne”, altså andre etniske danskere, der taler imod sharia og islam. Og hvor meget de simpelthen elsker de muslimer, der taler for sharia og islam. De mennesker aner ikke, hvor meget selvskade og generel skade, de forårsager. Danskere generelt hidser sig ganske enkelt ikke op over muslimers had mod “vantro” og deres konstante hetz mod etniske danskere. De tror seriøst at hvis bare vi ikke svarer igen på det muslimske had, så bliver alt meget bedre og muslimerne begynder at integrere sig og være flinke. Utroligt. Og utroligt naivt.
    Det andet, danskere kan hidse sig voldsomt meget op over, er Israel. Stod engang sammen med en god ven, som er pensioneret og en særdeles intelligent mand, og snakkede Israel og deres islamiske naboer med tredje en person i en vinbar. Vi fortalte den person, vi stod og talte med om det her emne, om hvor presset Israel var og hvilken slags styre “palæstinenserne” har installeret i deres områder. Vi fortalte ham en masse facts, kort sagt.
    Pludselig havde manden åbenbart fået nok af os og kastede sit glas vin op i luften, hvorefter han rasende forlod den butik, vi stod i. Hele hans verdensbillede var åbenbart ødelagt af at få disse ting at vide og han marcherede hjem, sydende og boblende. Hvis jeg nogensinde havde mødt ham igen, vil jeg gå ud fra at han havde svinet mig til (eller blevet voldelig) fordi vi fortalte ham alle disse ting. Han kunne ikke længere gå rundt og have det godt med det herskende narrativ omkring situationen i Mellemøsten og vi havde ødelagt både hans dag og, at dømme ud fra hans reaktion, hele hans verdensbillede. Et eller andet sted kan jeg forestille mig at det er ud af samme bevæggrund, damen i Aarhus vil have Rasmus skudt en kugle for panden. Han har åbenbaret islams realiteter i den danske offentlighed. Og folk kan slet ikke have det. De VIL ikke vide noget om det og de gør alt, hvad de overhovedet kan for at fortrænge det. Men det bliver hele tiden skudt i sænk af Rasmus´ og andre menneskers afsløring af virkeligheden omkring islam. Det gør dem rasende. Og en hel del af disse mennesker vil tilsyneladende gøre ALT for at stoppe “ubekvemme” oplysninger om islam og sharia fra at komme frem. Det passer ikke ind i deres verdensbillede- det ødelægger det faktisk fuldstændig.

  2. Jeg vil se hende.

  3. I modsætning til Rasmus er hun selv skyld i de udgifter, samfundet har til hendes storfamilie.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.