National eksistenskamp på en ”ordentlig” måde?

”Jeg ved ikke, hvad vi skal gøre meget anderledes,” lød det på DF’s landsmøde fra Pia Kjærsgaard om udlændingepolitikken. ”Jeg har ikke lyst til at stå ude på Nørrebro og brænde koraner af. Jeg synes, vi skal gøre det på en ordentlig måde.”

Det er klart, at målet ikke bare helliger midlerne, men hvorfor er det så vigtigt at forsvare Danmark på en ”ordentlig” måde? Var det afgørende for det 20. århundredes helte, De Allieredes ledere under anden verdenskrig, at bekæmpe Tyskland og Japan på en ”ordentlig” måde? ”Lad os ikke bombe tyske byer, lad os ikke smide atombomben. Krigen vil nok trække ud og hundredtusinder af vore soldater vil dø, men krigen skal udkæmpes på en ordentlig måde.” Nej, vel?

Nu står vi ikke i en blodig verdenskrig, dog nok i en ny type lavintensiv og mindre blodig konflikt. Men fx at brænde Koraner er jo netop heller ikke at brænde mennesker, men bare papir. Dét er faktisk forskellen mellem det vestlige sekulære samfund og de førmoderne. Kjærsgaard burde om nogen kunne se forskellen og symbolværdien, der nok sårer nogen og lokker de utålsomme ”rettroende” frem, men netop er småtterier i forhold til det, man vil undgå.

Mener Dansk Folkeparti og andre ”pæne” det virkelig, når de siger, at indvandringen og islamiseringen udgør en hidtil uset skæbnetrussel mod Europa, er det da dybt selvmodsigende og må også efter deres egne begreber være en slags forræderi, hvis tilmed noget så mildt som at brænde en elendig bog er for slemt et tiltag imod denne skæbne for Europa.

Jeg påstår ikke, at koranbrænding er nøglen eller den eneste rette reaktion på situationen, men gad DF bruge sin egen fantasi og tog tilsvarende ”uordentlige” og bare en smule chokerende værktøjer i brug, ville det måske gøre flere vælgere opmærksomme på situationens alvor end med partiets nuværende selvros over angiveligt store resultater, der jo bekræfter de fleste i mainstreams mantra, at der grundlæggende er fred og ingen fare, særlig under den nuværende regering.

Men at være stueren er førsteprioritet for Dansk Folkeparti, at løse islamiseringstruslen det sekundære. Bliver striden grim, må andre tage sig af problemet. Anderledes kan man ikke tolke ordene fra DF’s årsmøde. Hverdagen er dog for længst blevet grim for menige danskere på vore gader og stræder, Og det er utopi at tro, at dét kan afhjælpes uden at krænke og såre nogen, uden at være ”vulgær”, ja, tilmed utopi at kunne undgå blod, sved og tårer, hvor det meste dog desværre vil blive udgydt på europæisk side.

4 Kommentarer på "National eksistenskamp på en ”ordentlig” måde?"

 1. Ja, det er nærmest som om at budskabet fra Kjærsgaard er: “Nu sad vi lige inde i Folketinget og hyggede os sammen med de andre stuerene og så kommer Stram Kurs og ødelægger det hele. Hvorfor kan de ikke bare forsvinde?”..
  Og vupti, så forvandledes Stram Kurs opinionstal på 4-6% af stemmerne fra før valget på magisk vis til under 2% ved valget. Det skete efter at Uffe Elbæk havde kontaktet Folketingets øvrige partier og gjort opmærksom på den kritiske situation, Folketinget åbenbart stod i.og havde slået til lyd for af sådan noget skulle forhindres. Man kan ikke lade være med at tænke den tanke at Stram Kurs måske fik “hjælp” til at komme under 2%?.. nå nej, vi har jo et fantastisk og velfungerende demokrati her i landet, sådan noget kunne aldrig ske..

 2. Der kan siges meget om islams omsig-og-indgribenhed i det danske og europæiske samfund.
  Hvilket niveau den islamiske ideologi har afstedkommet i hele det danske og europæiske samfundsliv kan også godt diskuteres. Om det er blevet: low-IMPACT eller sandsynligvis langt mere HIGH-IMPACT ?
  Hvis man som hvid etnisk vesterlænding gerne vil gøre opmærksom på den udviklingen – eller – afviklingen af vores vestlige sekulære samfund, så nytter det ikke noget bare at sidde på et dansk politisk års-landsmøde at vende en tommelfinger nedad(dislike) fordi der er andre i partiet der går ind for radikalt langt mere omfattende metoder for at komme islamiseringen af samfundslivet til livs. Man skal bare opføre sig ordentligt ! Ja det skal alle vel – også de mørke islamistiske kræfter her i landet – men gør de nu så også lige dette ? Hmmm… dette synes mindre og mindre at gøre sig gældende…
  Et virkeligt livtag med ideologien Islam vil betyde mere end også koranafbrændinger -selvom symbolikken er ganske ok – og andre lign. happenings på ‘gadeniveau’:
  Det vil fordre et regulært opgør og lovforbud imod ideologien Islam i Danmark. En gang for alle ! Med dette ville man kunne sætte en kædereaktion i gang mht. udrensninger i det danske samfund.
  Med et regulært lov-forbud ville man også kunne få sat gang i fundamentale dele af en re-tablering af det danske samfund tilbage til før-islamiserings-tilstande indenfor de sidste 10-20 år.
  Ophævelse og inddragelser af tildelte statsborgerskaber – to gange årligt – ved en af forbuddets stadfæstet lovhjemmel til primært mennesker fra MENAP landene der netop bekender sig til den islamiske tros ideologi.
  Netop annuleringer og fratagelser af utilbørligt mange tildelte statsborgerskaber til fremmede fra MENAP-landene samt det samme gældende for alle de efterhånden totalt uoverskueligt mange ‘opholdstilladelser’ af den ene og anden art må være at betragte som den mest direkte vej uden omsvøb til at få sat gang i hjemsendelser dvs. remigrationsprocesser.
  Det skal ikke kun være de såkaldte frivillige repatrieringsordninger hvor der følger en eksorbitant stor pose penge med hvis man som fremmed i landet selv indvilliger i at rejse hjem hvor man kommer/stammer fra. Og som alligevel bliver misbrugt – og ofte fører til en tilbagevende til Danmark. Dette har jo slet ingen réel effekt alligevel på reetablere et mere hvidt monoetnisk Danmark igen. Vel nærmest det modsatte, at tiltrække migranter, når de først finder ud af repatrierings beløbets størrelse.
  Hjemsendelser og remigration er der jo stort set ingen partier med den pæne facade udadtil har som et kardinal punkt i deres programmer. Andet end SK eller et par andre få selvudråbte patriotiske partier på højre fløjen.
  Den såkaldte ‘ordentlige’ måde fører til slet ingenting, og bare endnu mere af det samme -> Endnu mere islamisering af det danske samfund. Det kan vel nærmest betragtes som en overgivelse og ikke en frigørelseskamp for vor land og nation ifht. islams omsiggribende magtovergreb.
  Slutsats: Hvis man vil have et livgreb med islamiseringen i Danmark, må man altså sætte sine handlinger på en ‘spids’ og ikke kun opfordre ril sober pæn tale og opførsel det fører bare til mere af det samme – og denne melodi kender vi efterhånden alt for godt til.

  • Fuldstændig enig. Den her manen til god og lydig opførsel er bare politikernes måde at signalere til befolkningen at “Modstand er nytteløs”. Masseindvandringen og befolkningsudskiftningen er noget, politikerne er stålsatte på og de kommer ikke under NOGEN omstændighed til at vige fra den kurs. De er villige til at lade Europa brænde ned for at få gennemført det her. Og samtidig med at Kjærsgaard opfordrer til god opførsel, så opfører hun sig selv ekstremt provokerende og Nancy Pelosi-agtigt overfor Martin Henriksen ved DF’s landsmøde. Så budskabet er åbenbart at for magtstrukturens favoriserede mennesker er dårlig opførsel helt i orden og for alle andre er beskeden førnævnte “Modstand er nytteløs” og “Gør som vi siger, ikke som vi gør”.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.