Danmarks Radio scorer point hos Facebook

DR’s dansksydafrikanske tv-vært, Nola Grace, har inviteret hustruen til Facebooks kommunikationschef i Norden i studiet. Der skal gøres reklame for en ny bog.

Mon ikke Facebookchefen husker sådanne vennetjenester i fremtiden?


Se også Den syriske rollemodel Ali Bako har voldtægtsdømt bror: “Han (Mohammed Bako, red.) ønskede at have sex med hende mod hendes vilje.”

Christian Cuomo Coppola – nethader og venstreradikal hykler

2 Kommentarer på "Danmarks Radio scorer point hos Facebook"

 1. Ja, DR skal jo holde sig gode venner med mediernes magthavere..

 2. Danskerne bliver flået i skat

  17. september 2021

  Mange ville blive forbavsede, hvis de vidste, hvor meget vi betaler i skat, skriver Nils Thygesen, Thygesen Capital, i Børsen.

  ”Lad os tage udgangspunkt i en almindelig årlig lønindkomst på 400.000 kr. Denne indkomst beskattes med ca. 50 pct. svarende til ca. 200.000 kr. Herefter er der ca. 200.000 kr. tilbage til forbrug og opsparing. Ud af et privatforbrug på 150.000 kr. fordelt på kost og logi m.v. betales 25 pct. moms eller ca. 25.000 kr. og anslået 50.000 kr. i ejendoms- og grundskatter.

  Så er der 50.000 kr. tilbage til opsparing i eksempelvis aktier. Her kan forventes et anslået årligt men stærkt svingende afkast på omkring 6 pct., der herefter også beskattes trods den betydelige risiko, som opsparer påtager sig.

  Inden vi overhovedet når til opsparing, er der allerede betalt næsten 70 pct. i indkomstskat og moms. Hertil kommer diverse punktafgifter m.v. Hører man til de meget arbejdsomme lønmodtagere med samfundskritisk ansvar, løber den effektive beskatning langt over 80 pct.”.

  Vi Grisefarvede Danskere kunne slippe billigere i skat, når der Abefarvede er fjernet fra Danmark, tænk: 43 tons Tusind kr sedler er = 43 Mia Kr. 1g pr stk.
  Så nedlukning af Pornokanalen DR, ville også spædde lidt til.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.