Jyllands-Postens lederskribent gennem 20 år kalder stenkast i Skåne for ”vandrehistorie”

Forfatter og oversætter Flemming Chr. Nielsen var i 90’erne pioneren for den venligbo-ånd, der nu næsten helt har overtaget Jyllands-Posten. Altid med en infam kommentar parat til Søren Krarup og dennes medkæmpere. Den 15. juli i år skrev Nielsen et bemærkelsesværdigt Facebook-opslag, hvor han medgiver, at der nok har været 3-4 stenkast mod danske biler på vej mod Ystad til Bornholm, men resten er historier af bilister, der ønsker ”10 sekunders berømmelse ved at optræde i en politirapport”. Vel at mærke har der nu været langt over 100 anmeldelser, og i kommentarsporet til Nielsens teori var der forståeligt flere læsere, som følte sig uretfærdigt bedømt efter selv at have været udsat for terroren, plus diverse vrede kommentarer.

Godt en uge efter gjorde Nielsen så status på reaktionerne og satte sig selv i positur som offer: ”Siden har jeg klogeligt holdt mig i skindet, for jeg siger jer: det raseri, man møder, hvis man skriver noget pænt om muslimer, er for intet at regne mod den fråde, der skyller én imøde, hvis man så meget som antyder – og nu kommer det så – at de stenslag for hovedpartens vedkommende KAN være en vandrehistorie.” Indsigelserne mod hans egne urimeligheder og reelle tilsvining af ofre sammenfatter han selvretfærdigt: 95 pct. af Facebook er ”en kostald med bare en grebning mellem dig og uhumskhederne”.

Selvfølgelig måtte Nielsen væve sin seneste teori sammen med det muslim-forsvar, der har beskæftiget ham i mange år. Så lad os bare væve videre på parallellen. Påstår nogen fx, at de mange historier om ”hadforbrydelser” og ”hverdagsracisme” i Danmark mest er vandrehistorier for at opnå fordele, ville han jo straks fare i harnisk, og her har man vel at mærke ikke konkrete beviser i form af sten og bilskader.

Men Nielsens teori er generelt tankevækkende til belysning af den mentalitet, der muliggør den fortsatte islamisering og blindhed for udviklingen. Uanset hvad der sker af ulykker, og de (bogstaveligt) hårde kendsgerninger som belæg for det, kan de åbenbart bortforklares, og fingeren rettes mod de menige danskere som idioterne i historien. Man kommer til at tænke på en tidligere generations stalinister, som i Sovjets forfald kun så fremskridt, herhjemme kun reaktionært fordærv.

Den tilbagelænede forsvarer af ”humanismen” foran computerskærmen iagttager de stigende samfundskonflikter og ved altid, at fjolserne og fordommene er at finde blandt de ramte landsmænd. De, der lægger skylden andetsteds, er notorisk vulgære og ude med en skidtspand, og ingen bortforklaring er for søgt for Nielsen til at opretholde dette danskfjendtlige moralske verdensbillede med ham selv øverst oppe.

7 Kommentarer på "Jyllands-Postens lederskribent gennem 20 år kalder stenkast i Skåne for ”vandrehistorie”"

 1. Det her kommer ikke til at ende kønt. På et eller andet tidspunkt så ramler de forskelligt tænkende danskere sammen med et brag. Hvilket forøvrigt vil vække mindelser om dagens aktuelle tilstand i USA.
  Jeg kan ikke se det ende anderledes end særdeles voldsomt. Fronterne er skarpt trukket op og hadet fra de islamofile imod de nationaltsindede er så voldsomt at jeg forudser at det kommer til at give resultat i vold og dødsfald.

  • Det burde være sket forlængst.

   • Fordrukken Taber | 4. august 2021 ved 04:33 |

    Hvis jeg har ret i mine antagelser, så er grunden til at der ikke er sket noget endnu at den brede befolkning først nu er ved at vænne sig til de nye og langt forværrede tilstande og kun langsomt vil erkende at den er helt gal, samt at statspropagandaen stadig ret effektivt formår at bilde folk ind at alting er fint, bortset fra nogle forsvindende få, men irriterende og misinfo-spredende og racistiske “højreekstremister” og “konspirationsteoretikere”, der skaber problemer i glansbilledet. Uanset hvad, så vil det på et tidspunkt uundgåeligt komme til det punkt hvor folk står og ser sammenbruddet i øjnene og at de kommer til at kæmpe individuelt i gaderne for at redde livet.
    Jeg håber virkelig ikke at jeg får ret i dette scenario, for det skræmmer også mig. Det er kun de unge og stærke, der “ser frem” til en fremtid, der kan komme til at ligne en blanding af et scenario fra et ultra voldeligt computerspil kombineret med det dystopiske scenario fra Hunger Games..

 2. Jeg har forsøgt at forstå Flemming Chr. Nielsens bevæggrunde, men uden held. Et par små e-mail udvekslinger blev det til. Manden virker manisk besat af at ville hjælpe folk fra en anden, sydligere, verden. Han er i stand til at forbigå væsentlige fakta i offentlige statistikker, og han er tydeligvis uden for rækkevidde.
  Stenkasterne i Skåne, tror jeg stadig, er fætre til de unge svenskere der fik meget hårde (efter svenske forhold) danske straffe for deres likvideringer i Danmark. Blandt vennerne/familien findes der i hvert fald motiver til at straffe Danmark generelt.

 3. Hverdagslivet for danskeren har udviklet sig til det nærmest utålelige, ubærlige, ja sågar næsten uudholdelige på mangle planer.
  Det har det indenfor mange situationer om det så er i ‘bolig trivsel’ , i boligforeninger, på indkøbsture, i trafikken, ude i det sociale liv hvor vi normalt stille og rolige hensynsfulde og imødekommende gode danskere skal se sig domineret, provokeret, chikaneret og voldsudsat.
  Vi, folket, fungerer jo nærmest som en slags ‘dørmåtte’ foran ‘huset’ hvor alt skidtet bare kan tørres af i, og trampes på af det fremmede, oftest i’SLAM’istiske element i samfundet som jo så gerne vil overtage hele ‘huset’.
  At vi er kommet dertil skyldes jo i høj grad nogle elitære politisk korrekte ophøjede venstreorienterede, kulturradikale og multi-kultiralistiske segmenter, der slet ikke blander sig med befolkningen(folket) i hverdagslivet på nogen som helst måde.
  De som kærer om nationen, og vil folket det bedste og beskytte det imod det udefra kommende fremmede element bliver jo bare karakteriseret som ‘møj-spredere’, lagt for had, udskammet eller sågar retsforfulgt af et ikke ‘alle-lige-for-loven’ retsvæsen og et fordærvet, udueligt og politisk korrekt halv islamiseret poli’apa’ti.
  Humanismen burde med det langt mere U-politisk korrekte: HUL’manisme (et rungende tomt ekko kammer totalt blottet for indhold).
  Hermed opstod et ny ord det politisk korrekte på DenFrieStemme: Nemlig det ditto politisk ukorrekte: HUL’manisme

 4. Mærkelig at folk ikke får øjnene åbnet.
  En hver kan se hvilken vej det vil gå når der soves i timen.
  En video fra ca 2006.
  https://youtu.be/ByMufgpcdnI
  The Palestinian Wall of Lies

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.