Paludan: Jeg blev antastet af 3 danske bøsser i Budapest

Partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs har for nylig været i Budapest.

Tirsdag den 27. juli 2021 gik han på en af hovedfærdselsårerne i Ungarns hovedstad, da han blev antastet af 3 halvnøgne danske bøsser, der åbenbart ønskede seksuelt samvær med partilederen.

Frihedens Stemme har kontaktet Rasmus Paludan og spurgt ham, hvad der skete.

Paludan fortæller:

Jeg kommer gående stille og roligt med min kammerat, da 3 mænd i bar overkrop og shorts råber til mig:

“Fuck, Paludan?”

Jeg må sige, at jeg synes, det er meget upassende at råbe den slags invitationer på åben gade. Heldigvis var det på dansk, så lokale ungarere ikke også blev krænkende.

De ungarske myndigheder er meget dygtige og professionelle, så der var naturligvis styr på min sikkerhed i Budapest, men det er jo umuligt at gardere sig imod, at bøsser skriger invitationer til sex på åben gade.

Rasmus Paludan fortæller om oplevelsen i Budapest

Det har ikke været muligt for Frihedens Stemme at identificere de 3 danske mænd.

Derfor har Frihedens Stemme heller ikke kunnet indhente deres kommentar til, hvorfor de råbte sådan en seksuel invitation til Rasmus Paludan.

5 Kommentarer på "Paludan: Jeg blev antastet af 3 danske bøsser i Budapest"

 1. Lad endelig Muslimerne kaste dem ud fra en skyskraber. Spild ikke mere tid på denne uddøende race.

 2. Altså, når nu RP er i Budapest kunne det være herligt at høre en rapport derfra, med oplevelser, anbefalinger og især beskrivelser af den herlige følelse af hvordan det er at være i et land næsten uden de mange problemer, der har fulgt med den muslimske masseindvandring til Vesteuropa.. kunne forestille mig at følelsen af frihed og sikkerhed er langt mere udtalt når man går i Budapests gader og stræder.. 🤗🤗

 3. Lidt i samme retning som Budapest i Ungarn, men bare fra Taliin(hovedstaden) i Estland – i Baltikum.
  Kender en som lige er blevet udstationeret (NATO) i netop Estland. Efter bare to uger der, er det som vækker ham mest opsigt, at der stort set slet ingen ‘kultur-berigere’ er fra alle de lande som Danmark jo nærmest masseimporterer fra. Han siger at det er som at gå 20-30 år tilbage i tiden hvor Danmark stadigvæk stort set var ‘race rent’. Dette er en stor nydelse, velbehag og længsel tilbage efter fredelige og trygge tider i Danmark, som opleves for fuld udblæsning i Estland.
  Dette kan man jo absolut ikke sige mere.
  Bybilledet i de fleste danske byer er nu blevet totalt ‘broget’ i race-kulør, og der er slet ikke den ensartethed og sammenhængskraft i vores samfund mere som for 20-30 år siden.
  Det er der så i nært liggende land som Estland.
  Det er simpelthen intet mindre end begrædeligt som os der elsker og værdsætter vores gamle stolte nation højt mod nord: Kongeriget Danmark.
  PS I øvrigt er de helt vilde med danskere netop i Estland, ikke kun fordi vi beskytter dem imod deres store naboland Rusland via NATO. Men også fordi at det var her at Dannebrog skulle være faldt ned fra himlen i Taliin under kong Valdemar d. 2’s erobringstogter imod øst.
  Taliin betyder rent faktisk: Danskernes by.
  Ak ja. Sikke noget vi er endt i i Danmark efterhånden…

 4. Pruttere.
  Mærkeligt de ikke går i en kolonne. ☺-☺-☺

  Den midterste har så en indgang og en udgang i brug samtidig.

 5. Tre prutter på en strand, sex muslimer i brand.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.