B.T. har måttet lukke kommentarsporet, fordi muslimer som Yusuf Itani tilsviner afdøde Kurt Westergaard


Muslimske Yusuf Itani sviner Kurt Westergaard til.


Mere på Frihedens Stemme

2 Kommentarer på "B.T. har måttet lukke kommentarsporet, fordi muslimer som Yusuf Itani tilsviner afdøde Kurt Westergaard"

 1. Vi ligger som vi har redt

  Først og fremmest var det en sørgelig nyhed, der tikkede ind, da meddelelsen om Kurt Westergaards død kom. En stor tak til ham for på sin egen fredelige facon at sætte fokus på ytringsfriheden i ikke bare Danmark men hele den vestlige og frie verden.

  Nogle har travlt med at nedgøre Kurt Westergaard post mortem, hvilket ikke bare er trist men direkte usselt. Men kan det i virkeligheden forbavse nogen, at denne form for primitive mishagsytringer er så markante i vort land?

  Næh, egentlig ikke. For politikerne har – takket være skiftende mandater fra vælgerne – lad flere og flere islamister tage bopæl i Danmark. Det eneste vi kan gøre er at oprette et hjemsendelsesministerium, så vi kan få gang i hjemsendelserne af alle dem, der ikke vil indordne sig under danske forhold – og mon ikke det er hovedparten af dem?

 2. Den fuldstændige EXIT strategi for det fremmede iSLAM’iske element i det danske samfund skulle udarbejdes.
  Det er vel ‘bare’ om at sætte sig ned omkring et bord og så få lagt disse ‘exitplaner’.
  Der er jo, som det i alt fald efter alle de mishagsytringer og skældsord fra mange af de fremmede, der nu vælter ud efter Kurt Vestergaards død, oplagte lande/nationer hvor alle de fremmede kulturberigere kunne tage hen for at få ny bopæl og hvor de kunne udøve og få glæde af den komplette og gennemførte form sharia iSLAM.
  Nationer som Saudi Arabien, De Forenede Arabiske Emirater(DFAE), Qatar og Bahrain må i sagens natur være det rene ‘Mekka’ for mange af disse muslimer der ikke kan finde sig til rette det kristne sekulære Danmark, eller Europa. Her må de kunne finde den ægte sharia rigdom, samt også materiel ditto.
  Ja, men hvor er så disse rige arabiske lande så henne hver gang islamiske migranter de flygter, for at opnå et bedre liv ?
  Geert Wilders, den hollandske islamkritikker, har påpeget det så mange gange mht. Saudi Arabien og DFAE, at de burde være de allermest naturlige aftager lande af deres islamistiske trosfæller og religiøse ætlinge.
  Men INTE er aldrig sket i denne henseende.
  Det er jo egentligt helt bizart !

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.