Skal rædslen være muslimsk eller europæisk?

Den tjekkiske zoolog Dr. Martin Konvička blev særlig kendt, da han i 2016 som leder af Den Antiislamiske Blok foranstaltede en demonstration i Prag med et fingeret ISIS-angreb, hvor han selv red på en kamel. Som tidligere nævnt forekommer hans bevægelse mig at være noget af den nærmeste parallel, man ude i Europa kommer til Stram Kurs. (På fotoet her sidder han t.v. sammen med Tommy Robinson i forbindelse med Pegidas fælleseuropæiske aktivisme). Der er ført adskillige sager imod Konvička for hatespeech. Som universitetsforsker i sommerfugles økologi ved han ikke mindst, hvor svært det er at genoprette et levested efter en invasiv arts hærgen.

I forbindelse med somalierens knivdrab på tre kvinder i Würzburg forleden fabulerede Konvička om, hvordan drabsmanden nok vil prale af sin forbrydelse i fængslet, og når han kommer ud, vil han som god rettroende gentage handlingen. Konvička fortsatte med tanke på den muslimske trussel: ”Vi må indse, at vi er i konflikt med det mest modbydelige dyr på kloden. Naturligvis ved jeg, hvad den korrekte reaktion fra den angrebne etniske gruppe skal være – hvis du ikke ved det, så spørg hinduer eller burmesere – men jeg skriver det ikke her. Kort sagt: Det skal være sådan, at små muslimer overalt i verden om tre generationer vågner i rædsel efter at have hørt oldemors fortælling om udrejsen fra Europa. Alt andet = mange flere knivstukne piger.”

1 Kommentar på "Skal rædslen være muslimsk eller europæisk?"

  1. Det virker uundgåeligt. Og den første store prøve kommer lige om hjørnet. Hvis ikke franskmændene siger fra og gør noget ved tingene, så må det vel snart betragtes som en kendsgerning at landet de facto er konverteret, ligesom Sverige og Belgien. Men værst lige nu forekommer Tyskland faktisk at være og der lader ikke til at være nogensomhelst form for effektiv fornuft og logik tilbage i den tyske vælgerbefolkning, når 30% af dem ifølge en meningsmåling står til at stemme på de Grønne utopister ved næste valg.. hårde ord, men også sande, efter min mening.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.