Søren Papes præmieperker lyver ligesom sin profet!

Et medlem af Konservative Folkeparti er araberen og muslimen Hussain Ali der på TikTok kalder sig “Politikeren” og primært henvender sig med løgne til børn!

En anden, der henvendte sig til børn var hans profet Muhammad, men dengang var det dog ikke kun med løgne, men også med seksuelle overgreb, bl.a. mod den 9-årige pige Aisha.

Hussain Ali har tidligere løjet om, at et medlem af Stram Kurs har voldtaget en kvinde i en ambulance.

Nu påstår han, at jeg lyver, når jeg roligt bemærker, at jeg aldrig har brændt en koran.

Hans første “bevis” for, at jeg skulle have brændt en koran er til fotografier fra en demonstration i Åbyparken i Aarhus (2. februar 2019), hvor jeg holder en flamme fra en lighter tæt på en koran. Ingen koran blev brændt (af nogen) den dag, og den pågældende koran blev i øvrigt stjålet.

Kilde: https://www.document.dk/2019/02/08/41634/

Hans andet “bevis” er et fotografi, hvor jeg holder en grilltang ned i flammerne fra en brændende bog (muligvis en koran?).

Ingen af delene er selvsagt bevis på, at jeg skulle brænde en koran. Så lad mig slå fast en gang for alle: jeg har aldrig tændt ild til en koran! Jeg har holdt en brændende koran, hvilket ikke er at brænde en koran. Jeg har også tændt ild til andre bøger.

Støtter jeg så, at man brænder koraner? Ja, især når løgnere som Hussain Ali åbenbart er tilhængere af den tåbelige bog. Hvis koranen har skabt løgneren Hussain Ali, så er koranen åbenlyst rent affald. Findes der noget mere usselt end at komme som uvelkommen gæst til at fremmed land og derefter sprede løgne til børn og unge om en indfødt i det land, som har givet en alt? Vi i Danmark har givet løgneren og børnelokkeren Hussain Ali alting! Takken er altså, at han lyver om mig!

Hussain Ali er i øvrigt ikke ligegyldig:

Plattenslagere, der lyver for børn og unge skal altid siges imod!

Søren Pape Poulsen har valgt at opstille løgneren Hussain Ali til kommunalvalget i Københavns Kommune! Så det er med andre ord, hvad Det Konservative Folkeparti har tænkt sig skal repræsentere partiet og københavnerne i Borgerrepræsentationen de næste 4 år!

Er der virkelig nogen, der synes, at det er værdigt, at en partileder opstiller den slags til noget som helst?

Huskede jeg at nævne, at Hussain Ali var venner med et medlem af den nu forbudte kriminelle morderbande Loyal to Familia? Sikke dog Pape formår at tiltrække mønsterborgere!

1 Kommentar på "Søren Papes præmieperker lyver ligesom sin profet!"

  1. Det her viser jo også med al tydelighed hvor troværdig Søren Pape er. Nemlig overhovedet ikke. Og det er trættende overhovedet at beskæftige sig med personer som ham. Manden er åbenlyst ikke værdig til at bære en titel som partileder. Hans korrupte handlinger i forbindelse med LA Bar-skandalen med den czekiske advokat, som han fik udvist af landet (!!) fordi denne ikke ville efterkomme hans bøssevens tilnærmelser og derudover udtalte sig uvenligt om bøsser (ret sikkert for at komme af med vennens tilnærmelser), viser med al tydelighed hvor indspist og selvhøjtidelig han er og hvor fuldstændig disproportionel hans politik ville være, hvis han kom til magten. Hans indvandringspolitik er dybt utroværdig. Hans partis økonomiske politik er socialistisk. De Konservative har fuldstændig tabt orienteringen og befinder sig nu langt ude på venstrefløjen, sammen med Socialdemokratiet og SF. Med deres støtte til de fascistiske coronarestriktioner og Epidemiloven repræsenterer de heller ikke længere frihedstilhængere og mennesker, der tror på det personlige ansvar, og De Konservative har forlængst meldt sig ind i den klub, der vil fortsætte det socialdemokratiske formynderi-regime indenfor alle livets områder.
    Det er derfor at der er KÆMPEstore muligheder for partier, der vil føre Danmarks højrefløj og frihedskampen tilbage på sporet. Eller rettere sagt, genoprette noget, der overhovedet kan betragtes som en højrefløj. For det synes jeg ikke rigtig vi har repræsenteret i Folketinget lige nu. Nye Borgerlige er jo sådan set bare repræsentanter for grådighedsglobalisterne og røverbaronerne/monopolisterne, som faktisk for en stor dels vedkommende er venstreekstremister, og kan som sådan ikke bruges til meget. Desuden er deres indvandringspolitik alt, alt for tolerant.
    Og Venstre gider vi slet ikke at tale om mere. Deres eksistensberettigelse har de deponeret hos Det Radikale Venstre. I virkeligheden kunne man med fordel fusionere de to partier, for jeg kan virkelig slet ikke finde forskellene hos dem.

    Kort sagt så er der kolossale muligheder for Stram Kurs. For der er ikke nogen, der skal fortælle mig at der ikke er mindst 20% af danskerne (og det er lavt sat), der ikke i virkeligheden ønsker mere personlig frihed, mere personligt ansvar, mindre statsstyring og lavere skatter, uden at det går ud over et velfungerende velfærdssystem (som efter min mening sagtens både kan financieres og fungere som en luksusliner med LANGT lavere skatter).

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.