Den islamofile direktør for kunstmuseet Aros – norske Erlend G. Høyersten – fratræder sin stilling efter undersøgelse om ledelseskultur og krænkelser på museet

Kunsten.nu skriver:

“Som konsekvens af en undersøgelse af arbejdsforholdene på Aros har direktør Erlend Høyersten valgt at fratræde sin stilling. Museets overinspektør, Lise Pennington, overtager indtil videre museets daglige ledelse.

I sidste måned blev ARoS’ medarbejdere orienteret om, at bestyrelsen havde engageret et uvildigt og uafhængigt konsulentfirma, Crecea, til at undersøge arbejdsmiljøet, ledelses- og organisationskulturen på ARoS. Undersøgelsen blev iværksat på baggrund af klager fra medarbejdere.

Konsulentundersøgelsen konkluderer, at en del af de interviewede oplever udfordringer med ledelses- og organisationskulturen på ARoS, og at der desuden er forekommet krænkende handlinger.”

Som de fleste personer i kunstverdenen er Erlend Høyersten islamofil og retweeter blandt andet kritik af norske SIAN.

Mere om SIAN her

1 Kommentar på "Den islamofile direktør for kunstmuseet Aros – norske Erlend G. Høyersten – fratræder sin stilling efter undersøgelse om ledelseskultur og krænkelser på museet"

  1. Altid sjovt når revolutionen æder sine egne børn.. 😆😆😆

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.