Et fortsat aktuelt manifest imod EU og Merkel

Skærmprint fra YouTube af teserne på porten

Den tjekkiske biolog Dr. Martin Konvičkas organisationer ”Den antiislamiske Blok” og nu ”Den 7. Republik” er mig bekendt det nærmeste, man ude i Europa kan komme på en parallel til Stram Kurs, i program så vel som fremfærd. Det er nu tre år siden, at Konvička tog til Berlin for som en slags pendant til Luther at nagle sine teser op på kansler Merkels port.

Uddrag af det stadig aktuelle opslag

”Det nuværende EU er absurd teater, hvor man under foregivende af ikke at ville provokere religiøse fanatikere angriber ytringsfrihed, forsamlingsfrihed, videnskabelig forskning og kulturel kreativitet. Det er et miljø, hvor én minoritetsgruppes følelser sættes før alles rettigheder. Unionen gøres mindre tryg for folk i den, især kvinder og børn, og for den vestlige civilisations fremtid. Det lykkedes den nuværende ledelse af den Europæiske Union og Angela Merkels regering at ændre disse problemer fra kroniske til akutte. Nu forsøger de at eksportere deres selvskabte problemer under solidaritetens banner. Eftergivenhedspolitikken over for politisk islam er den mest ueuropæiske politik, der nogensinde er udtænkt. Det er en politik, som er den totale antitese af at være europæisk.

Den Europæiske Union kunne være et rum for velstand, samarbejde, demokratiske værdier, uforstyrret vækst og gensidig udvikling af nationer. Men den er blevet et bureaukratisk uhyre, der ikke engang kan beskytte sine egne grænser. Bruxelles vil regulere alle livets aspekter, men den nægter at beskytte sine grænser, straffer dem, der gør det, mens den ødelægger deres kultur og det enestående ved dem. Unionen er ødelæggende for folk, der lever under dens åg af blødt Bruxelles-tyranni og hykleri. En sådan union må gå til grunde og vil gå til grunde.”

Uddrag af Konvičkas teser (oversættelse: Peter Neerup Buhl)

Be the first to comment on "Et fortsat aktuelt manifest imod EU og Merkel"

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.