Det Vilde Sverige

Man forstår, at når diligencen i Det Vilde Vesten blev angrebet af indianere i baghold, var der ikke så meget andet at gøre end at skyde igen. Det er sværere for danske bilister på vej mod Ystad, den almindeligste gennemfartsvej mod færgen til Bornholm. Her er snart 50 biler, udelukkende danske, gennem fire måneder blevet angrebet med stenkast. Hvem gerningsmændene bag denne hverdagsterror er, kan man kun gætte på, men dog have en formodning om. Mere interessant er imidlertid også politi og myndigheders uformåenhed til at stoppe det.

Hændelserne er jo endnu et tegn på Sveriges forfald tilbage til ”frontier”-zone for civilisationen, men modsat i Det Vilde Vesten desværre en vigende grænse for civilisation, ikke ekspanderende. Og mens svenske myndigheder kan bruge enorme ressourcer på hårtrukne ”racisme”-sager (mod fx Dan Park), er det også sigende, at man ikke har kunnet pågribe nogen i den spredt befolkede egn langs vejen, hvor stenkastene finder sted. Var det muslimer og ikke bare danskere, der således var blevet mål, var statsministeren jo nok for længst mødt op under massiv mediedækning for at fremskynde opklaringsarbejdet.

2 Kommentarer på "Det Vilde Sverige"

  1. Skal Rosa Lund ikke snart til Bornholm?

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.