Muslimsk sangerinde er psykisk syg: Stopper karrieren

Den irske sangerinde Sinéad O’Connor har annonceret, at hun stopper karrieren.

I 2018 blev mange overraskede, da den psykisk sårbare Sinéad O’Connor konverterede til islam, iførte sig shariatørklæde og tog navnet Shuhada’ Sadaqat. Sinéad O’Connor har tidligere virket som kvindelig katolsk præst. Desuden har hun revet et billede af Pave Johannes Paul 2. over i forbindelse med en tv-optræden.

Sinéad O’Connor har fortalt åbent om sine omfattende psykiske lidelser, narkoforbrug, selvmordstanker, 30-årige hashmisbrug og en voldelig barndom.

Nu slutter en lang musikkarriere, der bragte hittet ‘Nothing Compares 2 U’, og Sinéad O’Connor / Shuhada’ Sadaqat kan koncentrere sig om Allah og koranen.

I efteråret 2018 skrev Sinéad O’Connor følgende på de sociale medier:

“Jeg vil virkelig aldrig bruge tid med hvide mennesker igen…De er ulækre.”

*

Sinéad O’Connor er ikke den eneste kendis, der er konverteret til islam. I Danmark har Youtuberen og pornomodellen Fie Laursen også tilvalgt et liv med sharialov og korantekster. Fie Laursen har, ligesom Sinead O’Connor, været åben om sine psykiske lidelser, narkomisbrug og selvmordsforsøg.

Fie Laursen har ikke været muslim hele sit liv. I 2016 proklamerede Fie Laursen, at hun var blevet jøde. Allahs veje er uransagelige.

Læs mere her


Se også Debat om Hamas med muslimske bosættere og en homoseksuel konvertit: ‘Hamas er frihedskæmpere’

2 Kommentarer på "Muslimsk sangerinde er psykisk syg: Stopper karrieren"

  1. Jeg er efterhånden stoppet med at føle medlidenhed med disse kvindetyper, der graver det ene hul efter det andet, bliver ved med at grave og derefter forventer at hendes omgivelser hjælper hende op af det..
    Når det her om nogle år er gået helt galt og Sinéad- undskyld, Shuhada, er afgået ved en alt for tidlig død, gæt hvem der mon får skylden for hendes skæbne? Skal vi gætte på den hvide mand?
    Og det værste er at et sådant had til eget etniske ophav, som det hun viser, er desværre ikke just noget særsyn idag. Det udvises af rigtig, rigtig mange, både kvinder og mænd.

  2. Salafist-konvertitter er stærkt psykisk syge, og vil derved være til fare for sig selv og andre i et vestligt samfund, og i en sådan grad, at de skal iføres spændetrøje og have behandlinger med electrochock HVER dag, for deres eget bedste.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.