Den ‘gode’ somaliske tone i debatten: ‘Du må være hjernedød’

Lige nu samarbejder Politiken med journalist Kristian Corfixen i spidsen og venstrefløjspolitikere om at offergøre muslimer på grund af tonen i debatten. Men de røde propagandister glemmer at undersøge den muslimske hadtale, der rammer danske kvinder hver eneste dag.

Her er det somaliske Haji Hassan Mohammed Abdirizak, der kalder folketingspolitikeren Pernille Vermund fra Nye Borgerlige for ‘hjernedød’. En klinisk definition på en person, der er død, fordi hjernen er uvirksom.

Haji Hassan Mohammed Abdirizak fryder sig også over den hadtale, der rammer Pernille Vermund, når politikerens tre børn svines til, og hun bliver kaldt for ‘so’, ‘terrorist’ samt ‘børnemorder’.

Somaliske Haji Abdirizak har bosat sig i København, men kalder Afrika for sit ‘hjem’. Han tager på ferie i Afrika og Saudi-Arabien, og han er derfor at betegne som en velfærdsmigrant.

Sunnimuslimske Haji Abdirizak er islamist, fordi han definerer sit politiske ståsted som ‘islam 100%’.

Hvornår sætter journalister og venstreorienterede forskere fokus på debattonen hos muslimske velfærdsmigranter?

Se også Tunesisk familie afsløret: Søsteren Somaia Hamdi er også en asylsvindler, der tager på ferie i hjemlandet

1 Kommentar på "Den ‘gode’ somaliske tone i debatten: ‘Du må være hjernedød’"

  1. Det viser bare deres holdning til alle, der bare kritiserer islam. Man kender jo konsekvensen ved kritik. Mon ikke Vermund og Thiesen begge får brug for 24/7 livvagter ligesom RP på et tidspunkt?..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.