Tunesisk familie afsløret: Søsteren Somaia Hamdi er også en asylsvindler, der tager på ferie i hjemlandet

Kan man holde ferie i hjemlandet, hvis man er flygtet til Danmark og har søgt om politisk asyl?

Dette er en hovedrystende historie om asylsvindel, der er begået af en berygtet muslimsk familie fra Nordafrika. Lige nu koger de sociale medier, fordi den 29-årige islamist, Kodes Hamdi, har delt en onlinevideo, hvor hun skændes med en tilsyneladende beruset mand. Ifølge Kodes Hamdi, der er født i Tunesien, drejer det sig om omfattende racisme mod muslimer. Selv Danmarks naive statsminister Mette Frederiksen er gået ind i sagen om den tunesiske familie.

Men sagen med den virale video har taget en drejning, fordi Kodes Hamdis familie hævder, at de er politiske flygtninge, der søgte asyl i Danmark i 1999. Det viser sig nemlig, at Kodes Hamdi flere gange har været på badeferie i hjemlandet Tunesien.

“En lille hilsen her fra Tunesien, hvor vi har 30 grader,” skriver Kodes Hamdi på Facebook i 2013.

I 2016 ses Kodes Hamdi ved en swimmingpool i den tunesiske badeby Sousse, der ligger ved Middelhavet.

En gennemgang af den muslimske families ferievaner viser, at Kodes Hamdis lillesøster, Somaia Hamdi, også frit kan rejse til og fra hjemlandet Tunesien. Det hele emmer af asylsvindel.

I 2019 skriver Somaia Hamdi på Facebook:

“Min familie er politiske flygtninge fra Tunesien.”

Ordene falder i et Facebookopslag, der samtidig er et glødende forsvar for sharialoven og tildækning af kvinder. Hvad, læserne ikke ved, er, at Somaia Hamdi har været på ferie i Tunesien få måneder tidligere. I 2018 besøger den muslimske kvinde blandt andet Malik ibn Anas-moskeen, der ligger i hovedstaden Tunis.

Der kører altså et dobbeltspil, hvor et medlem af Hamdi-klanen fortæller om familiens hjerteskærende flygtningestatus. Samtidig kan familiemedlemmerne frit rejse ind og ud af Tunesien.

Somaia Hamdi er folkeskolelærer i Odsherred Kommune. Men den sunnimuslimske kvinde er også talsperson for en af de mest berygtede moskéer i Danmark. Danmarks største moské – Hamad Bin Khalifa Civilisation Center – har modtaget flere hundrede millioner kroner fra det islamiske diktatur Qatar, der er berygtet for sharialov og slavehandel.

Hamad Bin Khalifa Civilisation Center – også kendt som Københavns Stormoske – kom i søgelyset i 2016, da TV 2-programmet ‘Moskeerne bag sløret’ afslørede middelaldertilstande i den københavnske moské, der ligger på Nørrebro. På skjulte optagelser erklærede en imam, at en kvinde skal acceptere, at hendes mand gifter sig med en kone mere. Kvinden må heller ikke nægte sin mand sex, hvis han kræver det.

Samme imam rådede også kvinden til at undlade at melde en voldelig ægtemand til de danske myndigheder:

“Jeg råder dig til ikke at melde det til politiet. Det er jo din beslutning, om du vil anmelde det. Men vi har et ordsprog om håndens magt. Nu skal du lade det ligge. Jeg råder dig til ikke at tage det skridt,” siger imamen på de skjulte TV 2-optagelser.

En mandlig talsperson fra stormoskéen undskyldte sig efterfølgende med, at den pågældende imam ikke kendte den danske kultur.

Somaia Hamdi har overtaget positionen som religiøs talsperson for stormoskéen i København fra søsteren Kodes Hamdi. Det er de to muslimske søstres far – Abdelhamid Hamdi – der er formand for den kvindefjendske stormoské i København.

Der tegner sig et ubehageligt omrids af en stærkt fundamentalistisk familie, der er finansieret af slavestaten Qatar og som er dybt involveret i en danskfjendtlig moské, hvor der dækkes over kvindevold. Familien Hamdi flygtede fra Tunesien, fordi styret ikke accepterede den muslimske klans konservative tolkning af islam.

Familien Hamdi rejste til det kristen-sekulære danske velfærdssamfund, hvor familien kan udøve sharialovens kvindefornedrende paragraffer. Alt imens retter familien sønderlemmende racismeanklager mod den danske befolkning.

Men familien Hamdi har ingen problemer med at holde ferie i hjemlandet Tunesien, selvom familiemedlemmerne hævder at være ‘politiske flygtninge’.

Der er tale om vaskeægte asylsvindel.

*

Den fundamentalistiske familie Hamdi diskuterer med en tilsyneladende fuld dansk mand. Videoen er gået viralt.

Kodes Hamdi bruger ofte sine børn i forbindelse med sin islamistiske propaganda, som hun stort set uimodsagt får lov at sprede i de statsstøttede danske medier.

Se afsløringen af den kvindefjendske moské her

Læs om asylsvindleren Kodes Hamdi, der tager på badeferie i hjemlandet Tunesien

Se også Kodes Hamdi, tidligere talsmand for Dansk Islamisk Råd, Qatar-finansieret stormoské med Grimhøj-imam

1 Kommentar på "Tunesisk familie afsløret: Søsteren Somaia Hamdi er også en asylsvindler, der tager på ferie i hjemlandet"

  1. Tjah.. vi kan jo bare konstatere at statsministerens og hovedparten af danskernes sympati ligger hos muslimerne, også i denne sag. Det siger en hel del om vores landsmænd, der enten ikke ved noget eller, i langt de fleste tilfælde, ikke VIL vide noget om virkeligheden.. og det gør dem efter min mening mindst lige så skyldige som de muslimer, der prøver at indføre sharia i Danmark. Men man tænker jo efterhånden at den danske befolkning da må være ganske godt oplyst om islam? Og derfor har taget oplyst stilling til ideologien/religionen og har valgt side. Sådan virker det efterhånden på mig. Alle de “kloge” danskere, og det inkluderer både offentligt kendte og ukendte mennesker, er jo så ekstremt skråsikre, når de udtaler sig positivt om islam, så man skulle tro at de havde en dyb og indgående bedreviden i forhold til os andre, der jo bare er uvidende og hadefulde kældermennesker, når de kommer med deres skråsikre og ubetalelige udtalelser.
    Nærmere undersøgelser af disse menneskers reelle viden om islam vil nok give et mindre imponerende resultat. Men skaden er jo også sket forlængst. Islam er ikke bare fredet her i landet, den er foretrukken og står over andre religioner. Jeg vil vove den påstand at det er den langt mest aktive religion hvad angår AKTIVE tilhængere og udøvere her i landet. Og tilhængerskaren vokser voldsomt hvert eneste år.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.