Hvad er straffen, når muslimske mænd slår unge danske kvinder med hele livet foran sig ihjel?

Imens Over- og Mediedanmark diskuterer den angivelige “racisme” som den tunesiske islamist Kodes Hamdi blev udsat for på Kastrup Havn, kan man på Uriasposten læse, hvad det koster, når muslimske mænd slår unge danske kvinder med hele livet foran sig ihjel.

Uriasposten skriver:

“Domme for trafikdrab mod Ida & Katrine: ‘En måneds ubetinget fængsel’, ’80 timers samfundstjeneste’

Jeg har tidligere blogget om de to trafikdrab i Åby Ringvej/Edwin Rahrsvej-krydset i Århus Vest. Det kostede en 32-årige indvandrer ‘én måneds ubetinget fængsel’, at køre over for rødt og dræbe 21-årige Ida Philbert Vangsø Ottzen. Nu er der faldet dom i den anden sag, kan man læse på TV2.dk. Det kostede ’80 timers samfundstjeneste’, at dræbe 23-årige Katrine”

(Foto: Åby Ringvej / Edwin Rahrsvej, hvor 21-årige Ida Ottzen blev dræbt)


Se også Tunesisk familie afsløret: Søsteren Somaia Hamdi er også en asylsvindler, der tager på ferie i hjemlandet

6 Kommentarer på "Hvad er straffen, når muslimske mænd slår unge danske kvinder med hele livet foran sig ihjel?"

  1. KRIGEN vil de ha, KRIGEN skal de få, vi starter med selve problemet, “venstrefløjen”

  2. Til disse latterlige sanktioner, burde vi danskere modtage en årsløn for at meje en islamist ned med fuldt overlæg..!

  3. Danske liv koster åbenbart ingenting. Og hvis en politiker endelig skulle finde på at bringe sager som disse over deres læber, så vil der kun ske en afstandstagen til “høj fart” eller “vanvidsbilisme” osv og opfundet nye love, som man kan plage danskerne med, i stedet for at gå til kernen af problemet.
    Vi må jo bare erkende at politikerne hader den jævne dansker, inklusive de unge danske kvinder, og ønsker dem mere af det samme som de har bestilt; i dette tilfælde islam; og det gælder desværre både politikere og den del af befolkningen, der har stemt på denne udvikling- ved seneste valg ca 96% af vælgerne. Og i de resterende 4% regner jeg ovenikøbet Nye Borgerliges vælgere med blandt dem, der ønsker at stoppe det, hvilket jeg bestemt ikke jeg ikke sikker på, da jeg anser partiets ledere for at være skabsglobalister.

  4. Dommeren var Radikal.

  5. Det største problem for vores samfund er, at fædrene til mange af disse unge kvinder ikke tager til genmæle over for et dhimmificeret samfund samt disse affalds-mennesker fra MENA-landene.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.