Den muslimske kvinde bag video af fuld dansker er asylsvindler: Hun flygtede fra Tunesien, men tager på ferie i hjemlandet

En video, hvor en muslimsk familie skændes med en dansk mand, fylder overskrifterne i de danske medier. Nu viser det sig at kvinden bag videoen er asylsvindler og har fået ophold i Danmark på falske præmisser. Det er den 28-årige muslimske kvinde Kodes Hamdi, der fremsætter racismeanklagerne i medierne.

“Indtil nu har jeg valgt at vende den anden kind til…men det vil jeg ikke mere. Jeg tillader ikke et andet menneske at nedgøre mig eller min familie,” lyder det fra Kodes Hamdi.

Kodes Hamdi er født i Tunesien, og hendes forældre er islamiske fundamentalister. Familien flygter til Danmark i 1999, da Kodes Hamdi er syv år. Familien Hamdi står fast på konservative shariaværdier. Familien kommer på kant med det tunesiske styre, der ikke tillader, at islamismen breder sig i Tunesien.

Den muslimske familie ankommer til Danmark, hvor familien søger om asyl som politiske flygtninge. I Danmark viderefører Kodes Hamdi familiens fundamentalistiske islamisme. Hun bliver talsperson for en moské, der er finansieret af det muslimske diktatur Qatar, der er berygtet for at holde slaver. Kodes Hamdi støtter også Tyrkiets islamistiske diktator, Recep Tayyip Erdoğan.

Kodes Hamdi har begået asylsvindel og har narret den danske befolkning. En gennemgang af Kodes Hamdis sociale medier viser, at den muslimske kvinde har besøgt hjemlandet Tunesien adskillige gange. Det land familien Hamdi påstår at være flygtet fra. Det viser sig, at asylhistorien fra omkring årtusindskiftet har været fuld af varm middelhavsluft.

I 2016 deler Kodes Hamdi et feriefoto fra badebyen Sousse, der ligger ved Middelhavets blå bølger. Den muslimske kvinde sidder sammen med sin søn ved en swimmingpool, der er omkranset af svajende palmer. Der er yderligere beviser for, at Kodes Hamdi rejser til hjemlandet Tunesien i 2013, 2014 og 2015.

Den politiske flygtning Kodes Hamdi, hvis familie søgte politisk asyl i 1999, kan altså frit rejse ind og ud af Tunesien. Er man så politisk flygtning?

Dette er et rystende eksempel på den asylsvindel, der er afdækket blandt utallige velfærdsmigranter. Først ankommer de muslimske migranter til Danmark, hvor de fortæller om eksempelvis politisk forfølgelse. Efter få år som asylansøger i Danmark kan de selvsamme indvandrere pludselig rejse til hjemlandet på ferie eller familiebesøg.

Medierne holder mikrofonen for den racismeanklagende Kodes Hamdi. Men journalisterne spørger ikke til den åbenlyse asylsvindel.

Man er IKKE politisk flygtning, hvis man kan holde ferie i sit hjemland!

Kodes Hamdi anvender ofte sine to små sønner i forbindelse med sin islamiske aktivisme og propaganda.


Se også Den ‘gode’ muslimske tone: Du trænger til en gorillapik

7 Kommentarer på "Den muslimske kvinde bag video af fuld dansker er asylsvindler: Hun flygtede fra Tunesien, men tager på ferie i hjemlandet"

 1. ifølge Koranen må de jo godt lyve overfor os vantro.

 2. Tjah- vi må jo konstatere at det er det, vores landsmænd vil have, siden de stemmer for gang på gang på gang på gang ved folketingsvalgene..

  • Ingen danskere ønsker denne udvikling, folk er blot åndeligt udpinte og præpareret til at knuselske multikulturen og pladderhumanismen som ideologi.

   • Fordrukken Taber | 27. maj 2021 ved 20:06 |

    Hvis folk bliver ved med at stemme på de traditionelle partier, der gang på gang i årti efter årti har bevist at de vil have mere indvandring, mere islam og yderligere afskaffelse af de borger- og frihedsrettigheder, vi i Vesten har taget for givet i hundrede år, så må det jo være fordi at det er det, de vil have.
    Jeg tror, du har ret i at folk er åndeligt udpinte. Men de skal ikke gøre det til en undskyldning for at blive ved med at stemme på de gamle partier, fordi de ikke ved hvad de får med f.eks. Stram Kurs og Nye Borgerlige.
    Og hvis man spørger dem selv, så er de ikke ikke hverken åndeligt udpinte eller bange. De er fuldstændig overbeviste og selv/skråsikre. De omfavner det “nye Danmark/Europa” og knuselsker “The Great Reset”, “coronapas”, “Agenda 2030”, mundbindstvang, “grøn omstilling”, vaccinetyranni, Greta Thunberg og hvad det/de ellers hedder, og mener at mennesker, der mener noget andet er konspirationsteoretiske, uuddannede og uvidende nynazister, højreekstremister og kældermennesker, der lever i en white
    supremacist-verden, som burde være uddød for 50 år siden.. det mener de fuldstændig seriøst og for dem er det tabu at overhovedet tænke anderledes. Det er en stiltiende aftale, de har med hinanden og den er fuldstændig afgørende for deres daglige humør at den bliver holdt. De har en ekstremt velfungerende radar, der lynhurtigt kan detektere meningsafvigelser i andre mennesker og som afbryder en lige så snart de fornemmer at man begynder at komme ind på “kontroversielle” emner. Og de sidder overalt i de bestemmende kredse og styrer alt i det danske samfund med undtagelse af nogle få lommer (som f.eks. denne), hvor mentalt frie mennesker som os åbent kan tale om den virkelighed, der rent faktisk eksisterer…

   • Jeg er fuldstændig enig.
    Konklusionen er nok blot, at folk som de er flest er for dumme til at opretholde et demokrati.
    Spørgsmålet er blot, hvad gør vi så?

 3. Hold da kæft, hvor bliver man træt af det Muslimske anmasende lort.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.