Forskel på folk

Sagen om skænderiet mellem en fuld dansker og en muslim fra Tunesien har antaget parodiske dimensioner. De Radikale og Enhedslisten ser den ret uforklarede hændelse som anledning til en handlingsplan mod ”hadforbrydelser” – skønt det virker voldsomt direkte at kalde et almindeligt vredesudbrud for en forbrydelse. Så kunne man nok forvolde mange sigtelser bare ved at gå ned gennem Strøget i København med en Stram Kurs-kasket på hovedet (flere end iført muslimsk tørklæde), men det er jo netop kun en udvalgt skare, som skal beskyttes mod andres vrede. Selv når en Stram Kurs-aktivist får én på tuden, er ramaskriget så højt, at man kan høre en nål falde til jorden, thi modsat en islam-aktivist iført den traditionelle uniform er vreden mod dansknationale vel ”forståelig”…

Det vakte jo heller ikke synderlig opsigt, da venstrefløjsaktivister for et par år siden chikanerede en børnefamilie, hvor forældrene har nationalkonservative holdninger. Man kan kalde det et spejlbillede af sagen fra i lørdags, jo bortset fra, at det her ikke var en sikkert fuld mand, som handlede i et øjebliks ophidselse, men en velplanlagt aktion for at skabe størst muligt ubehag for familien uden direkte at overtræde loven. For så vidt forskellen mellem et iltert temperament og bevidst ondskab. Men interessant for medierne var det ikke.

Nu er selveste statsministeren også gået ind i debatten og har fordømt råbene mod tuneserne. Fordi udfaldet gik på personernes oprindelse. Mette Frederiksen er selv kendt for sine rasende og stærkt personlige angreb på underordnede – i en sådan grad, at disse blev plaget af stress og måtte beskyttes mod hende. Men igen er der forskel på folk, for hun skældte dem jo ikke ud for deres tydelige islamiske sympatier (men vel fordi hendes ansatte ikke var underdanige nok).  Kort sagt: Vor tids store kollektive opdragelsesprojekt går ikke ud på, at alle opfører sig pænt, men at man opfører sig pænt mod et ganske bestemt segment af beskyttede, som omvendt har nogenlunde frikort til at udtrykke deres mening om os ringe vantro, ligesom vi andre også frit må svine hinanden til indbyrdes, med en statsminister der viser vejen.

1 Kommentar på "Forskel på folk"

  1. Danskerne har ikke lært det ordentligt endnu; de er pariaer i deres eget tidligere land, dhimmier. Ethvert forsøg på at sætte sig op imod en eller flere af de udvalgte straffes prompte og hårdt. Integrationen af danskerne i den nye verdensorden kræver at man indfører straffe, der leverer et klart budskab: Danskerne er slaver i deres eget land og der skal bare adlydes. Der er bare nogle, der ikke har lært det endnu, men ved at sætte nogle eksempler får man sikkert hurtigt styr på de få oprørske elementer.
    Jeg tror, Danmark er tabt. Det skete ved det seneste folketingsvalg og det skete, fordi folk i massevis skiftede side og stemte på venstreekstremistiske partier. Den danske befolkning har givet mandatet til de venstrekstremistiske islamofile samfundsnedbrydere (og dertil hører også Venstre og Konservative) og arbejdet er i fuld gang. Ikke et sekund er blevet spildt i kampen mod individuelle borgerrettigheder, frihedsrettigheder og vestlige værdier. Næsten alt er fjernet og nu er vi nået dertil hvor det er for sent at vende om. Det er ikke så meget antallet af muslimer/kulturfremmede i Danmark, der gør udslaget. Det er endnu mere danskernes selvhad og had til egne tidligere værdier, der gør udslaget.
    Hvis vi endelig skulle blive ramt af virkeligheden og ende med at stemme rigtigt ved næste valg, så gætter jeg på at vi stadig bliver oversvømmet af indvandrere fra nabolandene og dermed ikke vil være i stand til at standse den illegale strøm af indvandrere alligevel. Europa bliver næsten 100% islamisk. (Visse lande undgår formentlig den skæbne i første omgang). Spørgsmålet er bare hvor hurtigt vi selv vælger, det skal gå..
    Jeg håber virkelig ikke, jeg får ret i dette dystopiske scenario, men det er virkelig svært at få øje på nogensomhelst lyspunkter i øjeblikket. Næsten samtlige politikere har vendt sig mod danskerne og står solidt på fjendens side. Der er INGEN politikere, der stiller sig op og udskammer muslimerne for deres åbenlyse, ukontrollerbare had mod danskerne og for deres ubegrundede og konstante, uophørlige beskyldninger om racisme, hatespeech, nazisme og hvad de ellers finder på. Og alligevel søger muslimerne mod Danmark i tusindevis hvert eneste år. De må jo virkelig synes om at blive “undertrykt” af de slemme danske “racister”, eller hvad?.. nej, de kommer, fordi de ved at de får landet forærende gratis og at de oprindelige indbyggere slider og slæber løs for at forsørge dem, som gode dhimmier. Og hvis danskerne brokker sig, så ved man at de bliver sat på plads. Integrationen af danskerne forløber som planlagt..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.