Entartete Kunst: Facebook udrenser politiske billedkunstnere

Dan Park har fået lukket sin Facebookkonto.
Uwe Max Jensen har fået deaktiveret sin Facebookkonto.

Det er hårde tider for kunstnerne – i hvert fald for de kunstnere, der er politiske i deres værk. Både Dan Park og Uwe Max Jensen har fået slettet deres Facebookprofiler indenfor den seneste uge.

Du kan følge Dan Park på hans blog Lidlday

Du kan følge Uwe Max Jensen på hans blog Ballet Magnifique

12 Kommentarer på "Entartete Kunst: Facebook udrenser politiske billedkunstnere"

 1. Hvad skal vi med FB.
  Lad endelig de andre diskutere deres enighed. ☻

 2. se her er en nyhed.
  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE12989633/nyt-udrejsecenter-skal-ligge-paa-langeland/

  19.05.2021 KL. 09:42
  Nyt udrejsecenter skal ligge på Langeland
  Regeringen har købt et tidligere asylcenter på Langeland, som skal erstatte den tidligere regerings plan om øen Lindholm.
  ——————————————

  Dermed er der udsigt til at blive fri for disse SVIN, når de bliver hevet ud af Kjærshovedgård.

  Men lad os nu se om det bliver til noget, det er jo en Socialdemokratisk regering. De har det jo med at skifte standpunkt som De Radikale

 3. Taber-dyret bliver i Danmark.
  https://sn.dk/Danmark/Ung-mand-slipper-for-udvisning-efter-stenkast-mod-Paludan/artikel/1438184
  Ung mand slipper for udvisning efter stenkast mod Paludan
  Byret udviste syrisk mand i seks år og idømte fængsel. Landsret dropper udvisning og giver betinget straf.

 4. Og hvad så? Jeg bliver gang på gang censureret på Document.dk, fordi jeg påpeger i en kommentar at jeg støtter Israel og, i modsætning til Uwe Max, ikke “forstår palæstinenserne”, som han skrev i et nyligt opslag om Israels Iron Dome.
  Men det var der så “nogen”, der ikke kunne tåle at høre på, så min kommentar blev censureret væk af Document. Det er så TREDJE GANG UD AF TRE at de har censureret mig på Document, selvom jeg overhovedet ikke har skrevet noget, der kunne fortolkes som over stregen på nogen måde!. Hvad f… er meningen??!! Og så skal jeg have ondt af at du bliver censureret, Uwe??..

  • Mit opslag var et citat af forfatteren Gordon Inc. Det var ikke noget, jeg selv havde skrevet. Det var noget, jeg citerede.

   • Fordrukken Taber | 20. maj 2021 ved 16:07 |

    Så må du undskylde, Uwe. Jeg troede at det var dig, der havde skrevet den. Nu kan jeg så heldigvis ånde lettet op.

  • Kan det ikke være noget teknisk, at du bliver censureret på Document? Document er mig bekendt pro-Israel og censurerer næppe Israel-venlige opslag? Jeg har i øvrigt ikke noget med Document at gøre. Bortset fra at jeg har givet Document lov til at bringe ting, som jeg skriver eller poster.

   • Fordrukken Taber | 20. maj 2021 ved 14:45 |

    Jeg ved det ikke, Uwe. Men godt at vide at det ikke er dig. Tak for svaret.
    Jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvad der sker med Document. Måske skyldes deres tilsyneladende totalcensur af alle mine kommentarer at jeg er i den pinlige situation at være i familie med en af de venstreekstremistiske borgmestre i København og at man derfor tror at jeg har samme holdninger. Eller også skyldes det at en af redaktørerne er nordmand og ikke tror på at jeg hedder det, jeg hedder (jeg skriver kommentarer til nyhedsopslagene under mit rigtige navn på Document). Har prøvet at skrive til dem (på en temmelig provokerende måde, for jeg var mega sur) men har intet svar fået. Så nu har jeg i stedet droppet Document fra min daglige gennemgang af nyhedssider, desværre.

  • For the record. Jeg ønsker mindre censur. Ikke mere censur. Jeg sletter aldrig kommentarer på Facebook. Men jeg er desværre nødsaget til at blokere nogle venstreradikale præventivt, så de ikke kan anmelde mig.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.