Censur: Facebook sætter sharialoven over grundloven

Baggrund

3 Kommentarer på "Censur: Facebook sætter sharialoven over grundloven"

 1. Og dette sker med begejstret medvirken fra bl.a. en tidligere statsminister og adskillige andre danskere, som er involveret i politik.
  facebook og andre sociale mediers plan ser ud til at være at deres egne regler for ytringsfrihed skal gælde i hele Verden. Og de regler er væsensforskellige fra dem, der er nedfældet i de nationale lovgivninger. Det kan derfor efter min mening korrekt betegnes som undergravende virksomhed.

  • Min mærkesag inden for Stram Kurs er:

   Vil FB, TW, Instagram, Google, Youtube være her i Danmark, skal de rette sig efter Grundlovens § 77, som siger:
   ” Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde påny indføres.”

   Gør disse medier ikke det skal de ud af Danmark.

   Disse medier indskriver sig som Private foretagener, og kan komme afsted med at udøve Censur på bekostning af OS der mener noget andet, end disse Politiske korrekte Censur-svin.

   • Til orientering:
    Danmarks Riges Grundlov (Grundloven) (* 1)
    Vi Frederik den Niende, af Guds Nåde Konge til Danmark, de Venders og Goters, Hertug til Slesvig, Holsten, Stormarn, Ditmarsken, Lauenborg og Oldenborg, Gør vitterligt: I overensstemmelse med bestemmelserne i § 94 i Danmarks Riges Grundlov af 5. juni 1915 med ændringer af 10. september 1920 har rigsdagen 2 gange vedtaget, og folketingsvælgerne ved en den 28. maj 1953 afholdt folkeafstemning godkendt, hvorefter Vi nu ved Vort allerhøjeste samtykke stadfæster DANMARKS RIGES GRUNDLOV.
    —————–
    Så er den altså ikke længere.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.