Afsløring: Sådan skaffer islamofile politikere sig opmærksomhed på Facebook

Der har bredt sig en ny trend på de sociale medier blandt de politikere, der understøtter den muslimske masseindvandring til Danmark. Først går politikeren ud og ønsker ‘glædelig ramadan’ til de muslimske vælgere.

Efter nogle dage smider de samme politikere offerkortet. De islamofile politikere har fået kritiske tilbagemeldinger grundet deres leflen for de indvandrere, der topper kriminalitets- og kontanthjælpsstatistikkerne til stor gene for danskerne.

På den måde kan der høstes dobbelt så mange Facebooklikes og uvurderlig opmærksomhed på de sociale medier. Først er der uanede mængder af ‘likes’ og positive tilbagemeldinger på grund af den islamiske hilsen. Dernæst er der igen ‘likes’ og omsorg, når politikeren klynker over den hårde tone på de sociale medier.

Her er det Enhedslistens tidligere partileder, Pernille Skipper, og den radikale kørestolspolitiker Kristian Hegaard, der benytter det smarte spintrick.

De islamglade folketingspolitikere er mestre i at udnytte polariseringen i den danske befolkning, når de opretholder de massive integrationsproblemer i muslimske parallelsamfund. Pernille Skipper og Kristian Heegaard udnytter den islamiske befolkningsudskiftning til at få endnu mere politisk magt.

3 Kommentarer på "Afsløring: Sådan skaffer islamofile politikere sig opmærksomhed på Facebook"

  1. Og den virker hver gang. Både for muslimer og for dem, der støtter islamiseringen.
    Det er også et symptom på noget værre; venstreekstremistpolitikerne er nødt til hele tiden at holde gryden i kog for at kunne fortsætte med deres nedbrydning af det danske, vestlig/liberale samfund. Hvis ikke de kan opretholde dette fjendebillede af de onde, smålige, racistiske, uvidende, begrænsede og hadefulde danskere, så falder deres projekt til jorden. De er nødt til at køre det her helt ud i overdrevet og finde på flere og flere påstande om den almindelige danske borgers påståede ondskabsfuldhed, for ellers kan man ikke fortsætte arbejdet for at umyndiggøre borgerne. Jeg ser det her som en del af arbejdet på dette område; det samme med coronalovene og den nye epidemilov; man finder konstant nye undskyldninger for fortsat at ændre samfundet og indskrænke danskernes frihed. Hvis ikke man kan fortsætte af den sti, så risikerer man jo at danskerne på et tidspunkt ser op fra deres økonomiske og mentale lænker og begynder at tænke selv..

  2. Kun en tåbe frygter ikke islam…………

  3. “Den radikale kørestolspolitiker Kristian Hegaard”. LOL

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.