Afsløring: Her er Islamisk Stat-terroristerne, der bruger deres børn i forsøget på at komme til DanmarkPolitikere og journalister prøver lige nu at skaffe adskillige Islamisk Stat-terrorister til Danmark. De bruger islamisternes børn til at åbne Danmarks grænser for de livsfarlige udlændinge.

Her ses terrorist-parret Sara Nobakhti-Afshar og hendes ægtemand ‘Deniz’. De har levet sammen i Islamisk Stat siden 2015. Her har mord, voldtægt og slavehandel med kvinder været en del af hverdagen.

Sara Nobakhti-Afshar er iransk statsborger og den muslimske ægtemand er australsk statsborger. De er tilbageholdt i det nordlige Syrien – mistænkt for terrorvirksomhed. Disse terrorister kan i værste fald snart sætte deres ben på dansk jord – sammen med deres børn. Det sker, hvis Enhedslisten, SF og Det Radikale Venstre får deres vilje i fællesskab med aktivister fra blandt andet Ekstra Bladet, Danmarks Radio, Berlingske og Politiken.

26-årige Sara Nobakhti-Afshar har været bosat i den nordsjællandske by Frederikssund, hvor hendes iranske familie slår sig ned, da de ankommer til Danmark omkring 1990. En iransk familie, hvor moderen hæver førtidspension og nære familiemedlemmer stadig bor i Iran. Til Sara Nobakhti-Afshars 18-års fødselsdag er der pyntet op med balloner i de iranske nationalfarver.

I teenageårene begynder islam at fylde mere og mere i Sara Nobakhti-Afshars liv. Hun er blevet placeret i Danmark – et land med gratis velfærd og enorme muligheder. Alligevel bliver den unge iranske velfærdsmigrant tiltrukket af radikal islamisme. Sara Nobakhti-Afshar begynder at tildække sig med mørke sharia-tørklæder. Hun holder ramadan og beder flere gange om dagen. En skræmmende udvikling er begyndt.

Den stærkt radikaliserede Sara Nobakhti-Afshar forlanger, at hendes danske veninde, Julie Hauerberg Iversen, skal slette alle fotos af hende, hvor hun ikke bærer det muslimske tørklæde. Sara Nobakhti-Afshar begynder at komme i det radikaliserede islamistmiljø i København, hvor man hader Danmark, danskerne og vestlige værdier.

Sara Nobakhti-Afshar møder den australske islamist ‘Deniz’ på nettet. Hun forelsker sig, og sammen planlægger de et liv i det blodige terrorregime i Islamisk Stat. I april 2015 rejser Sara Nobakhti-Afshar til Mellemøsten for at tilslutte sig Islamisk Stat. Hun gifter sig omgående med terroristen ‘Deniz’, og de lever et liv omgivet af religiøse drab og undertrykkelse. I Islamisk Stat kan man købe vantro kvinder som slaver, udlændinge bliver brændt levende og homoseksuelle kastes ud fra højhuse. Sara Nobakhti-Afshar føler sig godt tilpas i det muslimske kalifat, og hun får tre børn med sin terror-ægtemand.

Parret får en pige i 2016. Lige efter følger drengen Abdurrahman. I 2018 får ægteparret endnu en dreng. Alle børnene er født i Syrien – i kalifatet Islamisk Stat. De daglige drab og modbydeligheder fortsætter i Islamisk Stats områder. Men pludselig begynder amerikanske raketter at hagle ned over terrorbevægelsen. Verdenssamfundet har fået nok af kalifatet og Islamisk Stat.

Sara Nobakhti-Afshar og ægtemanden ‘Deniz’ hører til den hårde kerne og giver ikke op. De kæmper til sidste blodsdråbe, da militærstyrker presser terroristerne i deres sidste tilholdssted – byen Al-Baghuz i det østlige Syrien på grænsen til Irak. De voldsomme kampe kulminerer i 2019. Sara Nobakhti-Afshars lille søn, Aburrahman, mister livet i krydsilden mellem IS-terroristerne og deres modstandere. Han bliver to år gammel.

Sara Nobakhti-Afshar og ægtemanden ‘Deniz’ bliver taget til fange, da Islamisk Stats sidste bastion falder, mens andre medlemmer af Islamisk Stat kæmper til døden eller sprænger sig selv i luften. Ydmygelsen er total for det iransk-australske terrorpar. Nu skal regningen for de seneste fire års terrorvirksomhed betales.

Den australske statsborger ‘Deniz’ sættes bag tremmer i et fængsel, der ligger i Nordsyrien. Her sidder han med andre IS-terrorister bag lås og slå. Sara Nobakhti-Afshar og de to overlevende børn interneres i fangelejren Al-Hol i det nordøstlige Syrien. Her går den iranske kvinde rundt i en kulsort burka sammen med andre IS-terrorister. De hader alle deres vantro fjender i Vesten. Ledelsen af fangelejren konstaterer, at Islamisk Stats blodige ideologi trives i Al-Hol-lejren.

I januar 2020 fortæller Sara Nobakhti-Afshar, at hun og de to børn “har det godt” i fangelejren.

I sommeren 2020 bliver Sara Nobakhti-Afshar frataget sit danske pas og statsborgerskab. Hun er nu udelukkende statsborger i Den Islamiske Republik Iran.

“Vi blev enormt kede af det, da vi hørte, at hun mister sit danske statsborgerskab. Det var en af de værste nyheder, vi kunne få. Hun er dansker,” siger iranske Samira Nobakhti-Afshar, der er søster til den kvindelige terrorist.

Utallige danske politikere, meningsdannere og journalister overdynger danskerne med historier om ‘danske børn’ i disse dage. Hos det statsejede TV 2 omtales Sara Nobakhti-Afshar endda som ‘danske Sara’.

Fakta er, at Sara Nobakhti-Afshar udelukkende er iransk statsborger, og hendes terrorfængslede ægtemand har australsk pas.

Derfor skal de iransk-australske børn ikke til Danmark.

*

Læs mere om Sara Nobakhti-Afshars mor, der modtager førtidspension i Danmark, men samtidig foretager rejser til krigsområder i Mellemøsten.

Se også TV 2 lyver om Islamisk Stat-kvinde: ‘Danske Sara’ er iransk statsborger’

4 Kommentarer på "Afsløring: Her er Islamisk Stat-terroristerne, der bruger deres børn i forsøget på at komme til Danmark"

 1. Man kan roligt regne med at “danske Sara” kommer “hjem” til Danmark. Folk er døve og blinde overfor jihad-truslen. De VIL ikke vide af det. De VIL tro at “integrationen” nok skal lykkes. I stedet bliver det danskerne, der bliver “integreret” i islam, hvis denne udvikling fortsætter.

  • Præcis. Det ser desværre ud til at lykkes for DR og TV 2s kampagne. Men bare rolig, når “danske et-eller-andet” så har begået terror i Danmark, kommer stearinlysene frem, og det bliver fordømt i “stærkeste vendinger”…

   • Fordrukken Taber | 5. april 2021 ved 17:21 |

    Lige netop. Og når vi til dén tid gør dem opmærksom på at vi synes, de ansvarlige politikere har blod på hænderne, så er det os, der fordømt for vores “uvidenhed og fordomsfulde, hadefulde retorik”.
    Nå nej, vi får slet ikke lov til at udtale os. For fremtiden er det udelukkende de “rigtige” mennesker med de “rigtige” holdninger, der får lov at udtale sig..

 2. Send linket til Mette Frederikssen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.