Et kærkomment forsvar for koranafbrændinger

Statsminister Mette Frederiksen beskytter koranen, mens danskernes biler brænder i gaderne.


Læs også Rasmus Ulstrup Larsen: Mænd udsættes for vold ‘ti gange for hver gang, én kvinde udsættes for voldtægt’

4 Kommentarer på "Et kærkomment forsvar for koranafbrændinger"

  1. Ja, Frederiksen har forlængst vist hvor hendes sympatier ligger. Desværre er det også tilfældet for et stort flertal af den danske befolkning, ca 98% ved sidste valg (hvis vi skal tro på valgoptællingen, det gør jeg ikke nødvendigvis).

  2. Men positivt at Qvistgaard tager den verbale kamp op med alle de frelste islam-apologeter. Jeg gætter så på at han kommer i store problemer med sit opslag. Mennesker, der på nogensomhelst måde associerer sig med eller viser et gram af sympati eller forståelse for Stram Kurs og koranafbrændinger, brændes jo på bålet i disse tider.

  3. TO biler på en Strand, tre biler i Brand.
    Mette Mink F. er kommunist.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.