Dansk journalist: Hvis du krænker islam – så beder du om tæsk

Freelancejournalisten Johannes Wamberg Andersen leverer en skræmmende analyse af et tilfælde af religiøs og politisk vold i København.

En politiker fra Stram Kurs bliver sparket og slået i ansigtet af en indvandrer ved højlys dag. Voldsmanden tåler ikke, at islamiske værdier bliver krænket, og han svarer igen med rå vold.

Det vækker forståelse hos journalisten Johannes Andersen, der kalder det danske voldsoffer for ‘idiot’. Der er ingen tvivl om, hvor sympatien ligger, når man gransker den danske journaliststand. Hvis du krænker islam og muslimer, så er du en ‘idiot’ og har selv bedt om de spark og slag, der rammer dig.

Johannes Wamberg Andersen har blandt andet arbejdet for de statsejede tv-stationer DR og TV 2. På billedet ses Johannes Wamberg Andersen, da han rapporterer for TV 2 Nyhederne i efteråret 2014.

Danske journalister stemmer i høj grad på røde partier, og de støtter masseindvandringen fra islamiske lande. De tilrejsende migranter er stærkt overrepræsenteret i voldsstatistikkerne.

Medieeliten støtter den indvandrervold, der rammer den oprindelige befolkning i Danmark.


Se også Den pakistanske indvandrer Malik Shazo Awan jubler over politik vold i Danmark

3 Kommentarer på "Dansk journalist: Hvis du krænker islam – så beder du om tæsk"

  1. må de islam glade danskere, blive sendt i helvede

  2. Engang imellem tænker man, hvor fedt det kunne være hvis man kunne købe en ø, løsrive den fra Danmark og oprette sit eget land, hvor man så kunne genoprette friheds- og borgerrettigheder og indføre den forbedrede Grundlov, som jeg snart forfatter og nedskriver for mig selv. En del af den påtænkte Grundlov skal selvfølgelig omhandle et forbud mod islamisk indflydelse i landet.
    Det kunne være så herligt med et land, hvor mennesker som Johannes Wamberg Andersen ingensomhelst indflydelse havde og aldrig mere kunne ødelægge livet for os andre.. 🤗🤗🤗

  3. Hold kæft en klovn.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.