Danske virksomheder eller muslimske indvandrere? Hvad skal pengene gå til?

Pakistanske Sikandar Siddique er meget opmærksom på at fjerne coronastøtten til dansk erhvervsliv. Den muslimske partileder er derimod mindre optaget af de årlige milliard-udbetalinger til indvandrere fra primært islamiske lande.

Læg mærke til at Sikandar Siddique prioriterer ‘flygtninge’ før ‘sygehuse’ på sin liste over de områder, hvor han vil spendere danskernes skattepenge.

3 Kommentarer på "Danske virksomheder eller muslimske indvandrere? Hvad skal pengene gå til?"

 1. Han rager mig en sk..
  Skal slet ikke befinde sig i dansk politik. Men så længe mine landsmænd er fast besluttede på at nedlægge det hvide, kristne Danmark, så er det svært at standse vanviddet, især når man befinder sig i en gruppe af mennesker, der nu er totalt marginaliseret, udstødt, udskammet, bortcensureret, forbudt, demonetariseret, Berufsverbot-ramt osv osv osv..

  • Til jeg begge.
   ja. Erhvervsliver har fået 170 Mia. i corona-hjælpe-pakker her kunne de 43 Mia som går til Islamiske Nassere snilt lægges til så det bliver 213 Mia Kr. dert er 43 i stedet for 33 Mia. Det tænker Panik Mette Mink Frederiksen ikke på. “” Man kan høre nu til Daws at det brummer lidt i hjørnerne i Danmark.””
   Pakistanske Sikandar Siddique er en stor lort. En fed flydende Røvbanan.

 2. vi kan spare over 33 milliarder, ved sende Sekunda Sigdick og hans trosfæller ud af Danmark

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.