På flugt i 152 dage: Bevæbnet indvandrer bag knivrøveri

Denne artikel er opdateret grundet nye oplysninger i sagen. Kristian Achot Kazarian er ved Retten i Aalborg blevet FRIKENDT for røveri og seks andre forhold. Det fremgår af en dom afsagt den 27. april 2021.

*

Selvom politiet er i kontakt med den kriminelle Kristian Achot Kazarian, så er det ikke lykkedes at pågribe den mistænkte knivrøver, der har været på fri fod i fem måneder.

I august går en 24-årig mand igennem Jomfru Ane Parken ved havnekajen i Aalborg. Kristian Achot Kazarian og hans ven kræver den 24-åriges mobiltelefon udleveret. Da offeret nægter at aflevere telefonen, trækker armenske Kristian Kazarian en kniv og truer den 24-årige.

Den ene gerningsmand er fanget og sidder bag tremmer. Først hen mod slutningen af året lykkedes det for Nordjyllands Politis efterforskere at få identificeret den eftersøgte gerningsmand Kristian Achot Kazarian. Ordensmagten begynder at kommunikere med den røverimistænkte migrant gennem en advokat, men venter med at efterlyse Kristian Achot Kazarian i offentligheden.

Først 11. december 2020 kan danskerne se Kristian Achot Kazarians foto i en efterlysning.

UPDATE 14. juli 2022

Kristian Achot Kazarian er ved Retten i Aalborg blevet FRIKENDT for røveri og seks andre forhold. Det fremgår af en dom afsagt den 27. april 2021.

Statskassen skal betale sagens omkostninger.

2 Kommentarer på "På flugt i 152 dage: Bevæbnet indvandrer bag knivrøveri"

  1. hold kæft, det fucking indavl💩

  2. Det hallal-indavl: Er det ikke blevet hentet / likvideret endnu.? Jeg troede vi i Danmark havde et godt politi.
    Men nu da korpset er infiltreret af Sharia-betjente, skal men ikke forvente det sker lige med det samme.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.