Frikendt for knivrøveri

Kristian Achot Kazarian er ved Retten i Aalborg blevet frikendt for røveri og seks andre forhold. Det fremgår af en dom afsagt den 27. april 2021.

Statskassen skal betale sagens omkostninger.

3 Kommentarer på "Frikendt for knivrøveri"

 1. Meget mystisk. Hele vejen igennem og et typisk eksempel på et justitssystem, der ikke fungerer. Har nogen forsøgt et justitsmord på denne armener??.. politiet var, som folk her på siden måske husker, ude og efterlyse Kazarian med billede, som efterlyst med stor sikkerhed for at han var identificeret som indblandet i sagen! Det er et meget drastisk skridt og plejer at betyde at de er ca 100% sikre på at vedkommende er skyldig.
  Gad vide hvad der så er foregået. Under alle omstændigheder vil jeg kalde det en skandale, når man så ikke kan løfte sagen. Det må jo skyldes at manden rent faktisk ER uskyldig. Og resten kan vi så overlades til at spekulere over. F.eks. om det var en sag, hvor han var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt?..
  Hvis retfærdigheden er sket fyldest med denne frikendelse så kan alle jo være glade, men hvis det er tilfældet, så har den anklagede krav på en klar udmelding fra myndighederne, i stedet for en hurtig meddelelse, lusket ud mellem sidebenene, om frikendelse, når han rent faktisk har været udsat for en politijagt og offentlig efterlysning med billede!
  Under alle omstændigheder så mangler offentligheden i dén grad oplysninger i denne sag. Oplysninger, som både de og den frikendte armener har krav på bliver offentliggjort, så alle kan orienteres ordentligt om hans uskyld.

  • Retten har frikendt ham, og så bør det naturligvis fremgå her på Frihedens Stemme.

   • Fordrukken Taber | 14. juli 2022 ved 18:58 |

    Helt enig, Uwe. De store medier burde også dække denne sag- jeg har ikke set den omtalt nogetsomhelst andet sted. Da store medier har åbenbart ikke samme niveau for presseetik som Frihedens Stemme..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.