Lars Løkke Rasmussen: Donald Trump er psykisk syg

Det er ikke hver dag, at en tidligere danske statsminister hævder, at en siddende amerikansk præsident er psykisk syg.

Præsident Donald Trump sad i sit fly, og han var rent formelt stadig øverstbefalende i det amerikanske samfund, da Lars Løkke Rasmussen åbnede for de grove anklager.

“Jeg tror, at det kan diagnosticeres,” erklærede Lars Løkke Rasmussen og hentydede til Donald Trumps personlige fremtoning.

Danmarks forhenværende statsminister lancerede sit angreb i TV 2 Nyhedernes udsendelse, der viste indsættelsen af den ny præsident Joe Biden.

Lars Løkke Rasmussen koketterede med, at han tidligere havde overnattet i Washington og havde brugt ekspræsident Barack Obamas fitnessrum og løbebånd. Den nuværende løsgænger havde ikke mange lovord til den afgående præsident Trump.

“Mit syn (på Donald Trump, red.) har da også forandret sig over de fire år, der er gået,” lød det fra Lars Løkke Rasmussen. Derefter faldt anklagerne om ‘diagnosticering’ og psykisk sygdom mod erhvervsmanden og politikeren Donald Trump.

Lars Løkke Rasmussen har ikke kunnet fremlægge beviser for, at Donald Trump skulle leve med en psykisk sygdom.

Det er stærkt kontroversielt at bruge psykisk sygdom som led i et retorisk angreb på sine politiske modstandere. Lars Løkke Rasmussen nedgør dermed de tusindvis af danskere, der er diagnosticeret med eller har pårørende, der lever med psykisk sygdom.


Se også Grædende SAS-chef i tårer på skærmen: ‘Trump er racist’

5 Kommentarer på "Lars Løkke Rasmussen: Donald Trump er psykisk syg"

 1. nej, Lars Løkke Rasmussen, du er psykisk syg, du burde ha været lukket inde på en anstalt, inden du begyndte smadre Danmark, som venstrefløjen nu fortsætter med til den store guldmedalje

 2. Jeg har også en diagnose til Lars Løkke. Jeg er ikke sikker på at han har lyst til at høre den..

 3. Lars Løkke Rasmussen: Donald Trump er psykisk syg.

  Hold da kæft, og det skulle komme fra ham.
  Lars Løkke Rasmussen: Er selv psykisk syg.
  (Marrakesh Declarations aftalen i Marokko in Mente.) Psykisk syg i den hårde ende og har derfor været klar til indlæggelse længe.

 4. ”Hvis du vil slette Donald Trump fra partiet, bliver du slettet,” sagde Graham.

  Tjek det her. Den Trump-specifikke del af interviewet starter omkring 3:20-mærket.

  ”De fleste republikanere kan lide hans politik. Mange republikanere kan lide hans stil. Mange mennesker er til tider skuffede over ham personligt, men sætter pris på de resultater, han har opnået for vores land, ”sagde han.

  ”Så denne idé om at komme videre uden Donald Trump i det republikanske parti er en katastrofe for det republikanske parti. https://www.westernjournal.com/lindsey-graham-delivers-serious-warning-anti-trump-republicans/?utm_source=facebook&utm_medium=westernjournalism&utm_content=2021-01-21&utm_campaign=storyfeedfb

 5. Luk nu røven, din øl drikkende person.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.