Multikulturelle TV 2: Muslimsk studievært interviewer tyrkisk gæst

Den arabiske tv-vært Abdel Aziz Mahmoud viste sig i denne uge igen fra den multikulturelle side, da han inviterede en tyrkisk gæst i studiet.

Tyrkiske Elif Bayram føler sig chikaneret i forbindelse med den igangværende coronakrise, og den kvindelige indvandrer får stor medfølelse fra den muslimske studievært.

Det tyrkisk-arabiske interview finder sted i aktualitetsprogrammet ‘Go’ aften live’, der ofte har besøg af indvandrere, der føler sig chikaneret eller kommer med racismeanklager mod danskerne.

Abdel Aziz Mahmoud har blandt andet haft besøg af tre somaliske migranter, der mente sig chikaneret i forbindelse med udbredt coronasmitte i indvandrermiljøet.

Kort tid før havde den selvsamme arabiske studievært besøg af to indvandrere fra henholdsvis Ghana og Uganda, der fremførte racismeanklager mod den danske befolkning.

Undertegnede har ikke kunnet finde eksempler på gæster med islamkritiske eller højreorienterede holdninger, der har været inviteret i TV 2-studiet for at fortælle om chikane fra venstreorienterede modstandere eller personer i det muslimske miljø. Personligt stiller jeg gerne op i studiet og fortæller om venstreradikal vold og intimidering og muhamedanske dødstrusler.

På TV 2 holder man mikrofonen for indvandrere, der klager over Danmark.

*

Læs om TV 2’s Abdel Aziz Mahmoud, der har inviteret tre muslimske gæster i studiet.


Se også Abdel Aziz Mahmoud i Helvedes Homo – en muslim springer ud

3 Kommentarer på "Multikulturelle TV 2: Muslimsk studievært interviewer tyrkisk gæst"

  1. muslim-shit💩💩💩💩

  2. Selvfølgelig. Danskerne skal bare finde sig i det. Det er jo herrefolket, der styrer nu..

    • Hallal-TV for skattepengene, samt Socialdemokratiets ponografiske talerør, hvor deres hovedregel er at fylder os med løgn og Trump-Bassing. Der lefles også på lortekanalen for President tyveknægt i usa. (Valgsvindel in mente)

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.