Muslimer støtter Føtex-vagt: ‘Må Allah belønne ham’

Hundredevis af muslimer lovepriser nu den vagt, der beskyttede en niqabklædt muslimsk kvinde og smed en dansk kunde ud af butikken.

Episoden finder sted i Føtex i Ringsted lørdag 2. januar 2022. En dansk kunde påpeger, at den muslimske kvinde åbenlyst overtræder tildækningsforbuddet, der forhindrer, at der bæres islamisk niqab eller burka i det offentlige rum i Danmark.

Føtex-vagten, der har mellemøstligt udseende, tager straks den muslimske kvindes side og smider den danske kunde ud af butikken med fysisk magt.

Nu samles muslimer i Facebookgrupper og hylder vagten fra Føtex.

Muslimer elsker, når koranens love opretholdes i samfundet og trumfer dansk lovgivning. ‘Må Allah styrke og beskytte ham,’ lyder den islamiske hyldest til vagten fra Føtex.

***

SF-politikeren Yasser Ghanbari støtter også Føtex-vagten. Yasser Ghanbari er født i Afghanistan og stiller op til det kommende kommunalvalg i Københavns Kommune for SF.

(PS: Visse oplysninger tyder på, at vagten fra Føtex er en kristen iraker, så belønninger fra Allah får han ikke brug for)

Se også Mediernes højreradikale statskup: Ubevæbnet ’shaman’ i bar overkrop og pelshue tog billeder i Senatet

2 Kommentarer på "Muslimer støtter Føtex-vagt: ‘Må Allah belønne ham’"

  1. Selvfølgelig. For de fleste muslimer støtter sharia, ligesom de fleste muslimer støtter kampen mod de “vantro”, i modsætning til hvad de naive danskere tror.

  2. det fucking pe**erlort💩, hvad fanden har jeg gjort❗❓

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.