Samira Nawa fra Det Radikale Venstre startede metoo-bølgen, der skyllede Morten Østergaard bort fra magtens tinde

Det var Det Radikale Venstres afghanske folketingsmedlem Samira Nawa, der startede sagen mod udenrigsminister Jeppe Kofod. Nu ser sagen ud til at ramme De Radikale i .øven. Måske er det et selvmål og Samira Nawa et løst missil. Eller også har Samira Nawa fat i den lange ende og kan rykke frem i hierarkiet, hvis sagen får konsekvenser for fremtrædende radikale?

Se også Afsløring: Det er DR-chefen Rasmus Bjerre, der er anklaget for sexchikane

2 Kommentarer på "Samira Nawa fra Det Radikale Venstre startede metoo-bølgen, der skyllede Morten Østergaard bort fra magtens tinde"

  1. Man kan nemt komme til at tænke at hun gerne vil frem i hierakiet, så hun kan fremme allahs sag. Det er en særdeles nærliggende tanke, nøjagtig ligesom Huma Abedin gjorde sig under Obama-regimet. Danskerne er irrelevante, for dem handler det udelukkende om at få muslimer til magten. Så uanset omkostningerne for de vantro så er enhver form for splittelse og uro fordelagtigt for dem. Dette lader til at være et glimrende eksempel derpå..

  2. Nu lægger TV2 ikke engang skjul på, at de elsker Radikale:

    https://www.berlingske.dk/aok/tidligere-journalist-og-ven-til-morten-oestergaard-mange-politikere-kan-laere

    “Tidligere politisk journalist og redaktør Anders Langballe er ven og nabo til Morten Østergaard: »At min ven er første offer, er sgu forkert,« skriver han på Twitter. Berlingske har bedt ham uddybe.”

    Så TV2s førende politiske reporter i årevis er bedste ven med “lår-Morten”. Ikke overraskende, men skræmmende.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.