Ny sexsag hos De Radikale: Politiker blev taget på brysterne

Det Radikale Venstre virker til at være en magnet for grovkornede sexkrænkelser af kvindelige politikere.

En ny sexsag om overgreb og befamling af bryster rammer nu De Radikale. En fremtrædende politiker har befamlet en kvindelig kollega.

Onsdag kom det frem, at den (nu tidligere) radikale partiformand, Morten Østergaard, har kærtegnet en kvindelig partifælles følsomme lår. Der var angiveligt tale om et forfejlet forsøg på at ophidse sit offer seksuelt.

Morten Østergaard sexkrænker politikerkollegaen Lotte Rod i tiden omkring sin datter Johannes fødsel for omkring ti år siden. Noget tyder på, at Morten Østergaard skulle løbe de seksuelle horn af sig, inden bleskift og tempererede sutteflasker begyndte at fylde i politikerhjemmet.

“Det var mig, hvis hånd hun (Lotte Rod, red.) fjernede,” indrømmer Morten Østergaard.

Men noget tyder på, at seksuelle overgreb er mere almindelige hos Det Radikale Venstre, end man skulle tro. De Radikales tidligere folketingsmedlem, Anne Marie Geisler Andersen, beretter nu om en sexoplevelse, da hun i forbindelse med en folketingsfest bliver udsat for et overgreb. Anne Marie Geisler befinder sig på et fremtrædende folketingsmedlems kontor, da hun bliver befølt på begge sine bryster.

“Det kom noget bag på mig,” fortæller Anne Marie Geisler. Den lyshårede politiker har iført sig en stram kjole i den festlige anledning. Hendes barm fremstår derfor ekstra tydelig.

“Så fik hun (sexkrænkeren, red.) lige lyst til at tage mig på brysterne,” siger Anne Marie Geisler, der var noget chokeret. 39-årige Anne Marie Geisler har været suppleant i folketinget ad flere omgange – senest i 2018/19. Hun er i dag De Radikales spidskandidat til byrådet i Esbjerg.

Episoden med den seksuelle krænkelse af Anne Marie Geisler på Christiansborg er foregået i tiden efter 2018 og frem til i dag. Anne Marie Geisler vil ikke sætte navn på gerningskvinden bag begramsningen af sine bryster.

En ny sexsag om grove krænkelser hos Det Radikale Venstre lurer i horisonten. Partiets overgrebsmand er knap væltet af partitronen, før nye brystgramserier sættes på dagsordenen.

Hvad mon partiets islamiske vælgerhav siger til den løsslupne stil hos De Radikale?


Se også Morten Østergaard MeToo-udrenset: ‘Ankom til gruppemødet på Den Sorte Diament med tårer i øjnene’

3 Kommentarer på "Ny sexsag hos De Radikale: Politiker blev taget på brysterne"

  1. Så kunne man tænke at den slags er normalt hos ‘De Grønne’..

  2. LUK DE RADIGALE VENSTRE, så er vi en trussel mindre mod Danmarks afvikling

  3. Alle disse sager giver også et vist indblik i politikernes magttankegang og deres syn på sig selv i forhold til andre af “lavere kaste”. Men det vidste vi jo på forhånd..

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.