Islamisk kultur: Knivdrab og slagsmål hos arabisk familie i Nordsjælland

Den voldelige klankultur, der er importeret til Danmark, viser sig fra sin værste side, da to indvandrerfamilier går amok på hinanden i en blodrus. Et knivopgør eksploderer i en villa, der tilhører den muslimske El-Ali klan, der kommer fra Libanon. Familiestridighederne ender med et knivdrab på en 55-årig mand. En person er yderligere såret af knivstik, og tre familiemedlemmer sidder varetægtsfængslet.

Politiet mener, at de tre fængslede mænd har haft en forudgående aftale om det fatale knivstikkeri. Derfor sigtes alle tre mænd for manddrab eller forsøg på manddrab.

Det er stadig lyst, og solen er ikke gået ned, da politiet får alarmopkaldet klokken 17.38 lørdag eftermiddag. To indvandrerfamilier befinder sig i en villa på Niverød Kongevej i Nordsjælland. Et område, der er berygtet for omfattende indvandrerproblemer og ghettobebyggelser. Murstensvillaen er ejet af det libanesiske ægtepar Kamal Ahmad El-Ali og Salwa El-Ali. Sidstnævnte arbejder hos Røde Kors i et nordsjællandsk asylcenter.

To indvandrerfamilier har et regnskab at gøre op. Rammen er El-Ali klanens 150 kvadratmeter store villa. Den mellemøstlige dominansadfærd koger over, da personerne i villaen kommer op at skændes. I den mellemøstlige dominanskultur ordner man ikke uoverensstemmelser med ord. Her lader man kniven tale.

Skænderiet udvikler sig og eskalerer voldsomt. Kampen fortsætter i villaens have, hvor medlemmerne af den ene klan må forsvare sig med de forhåndenværende havemøbler. En 55-årig mand får to dødbringende knivstik i maven. En 30-årig mand, der er i familie med drabsofferet, bliver stukket i siden. Hans tilstand er livsfarlig, da han køres på hospitalet. I dag meldes han uden for livsfare.

Efterfølgende anholder politiet tre mænd, fra den rivaliserende familie, der angiveligt spiller en central rolle i knivdrabet. Der er tale om tre indvandrere på 19, 24 og 54 år, der nu er anklaget for det voldsomme drab. Den 19-årige og den 54-årige nægter sig skyldige i sigtelserne, mens den 24-årige indvandrer delvist erkender de blodige omstændigheder. Den 24-årige knivbevæbnede migrant erkender, at han førte kniven, men han nægter sig skyldig i drab. I stedet erklærer indvandreren, at der var tale om nødværge, der skulle forhindre et angreb fra den anden familieklan. De tre drabsmistænkte indvandrere er foreløbig fængslet i fire uger.

Sådan klares familiestridigheder på mellemøstlig maner. Når man inviterer Mellemøsten til Danmark, så får man mellemøstlige tilstande.

4 Kommentarer på "Islamisk kultur: Knivdrab og slagsmål hos arabisk familie i Nordsjælland"

  1. Bare endnu en lille forsmag på fremtiden i de danske boligkvarterer..

  2. m’er er bare syge i knoppen💩

  3. Huspriserne i Nivå er allerede lavere end i omkringliggende byer. Skøn fremtid vi får.

  4. Deres kultur og ideologier er de samme som hvor de kom fra.. Så hvad med at smide dem hjem hvor lortet hører til? – For vi kan ikke bruge de gedekneppere til en skid alligevel!

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.