Somalisk socialdemokrat hopper til Morten Østergaard

Den somaliske velfærdsmigrant Mahad Yussuf er blevet båret ind i byrådet i Aarhus af Socialdemokratiets partimaskine samt flere hundrede muslimske stemmer ved det seneste kommunalvalg.

Men nu har somalieren fået nok, og han skifter Mette Frederiksen ud med den islamglade Morten Østergaard. Der er mere politisk islam for pengene hos Det Radikale Venstre.

Mahad Yussuf er blevet krænket over, at hans tidligere partifæller har problematiseret, at den somaliske befolkningsgruppe i Aarhus på et tidspunkt udgjorde over 78 procent af de nysmittede med coronavirus.

Sådanne oplysninger skal ties ihjel, hvis det står til den somaliske lokalpolitiker.

“Det gavner intet at tale i en mistænkeliggørende tone til vores medborgere. I Radikale Venstre håber jeg at kunne være med til, at vi taler hinanden op (fremmer islam, red.)” siger Mahad Yussuf.

Mahad Yussuf er født i Somalia, og han er rejst hele vejen til det europæiske kontinent for at få del i danskerne velfærdskroner. I dag har somalieren en storfamilie, der tæller seks personer.

Mahad Yussuf rejste til Danmark som asylansøger, og han brødfødes i dag af selvsamme asylsystem. Den somaliske migrant underviser andre migranter på et dansk asylcenter.

Hos De Radikale i Aarhus har de svært ved at få armene ned:

“Vi har i hele byrådsperioden haft et godt samarbejde med Mahad. Han er en politiker, der har hjertet med og kerer sig om de udsatte i samfundet (muslimske indvandrere, red.),” siger den radikale rådmand Rabih Azad-Ahmad, der er palæstinensisk migrant.

Muslimske migranter trives bedst i hinandens selskab. Det gælder også i lokalpolitik.

Det Radikale Venstre har lokket endnu en muslimsk indvandrer i folden.

2 Kommentarer på "Somalisk socialdemokrat hopper til Morten Østergaard"

  1. ta at fuck af, for du er for grim til mig, og Morten Østergaard er med på den værste.

  2. Det kan da ikke komme bag på nogle at Somalia støtte Morten Østergaard for han er jo mega stor tilhænger af islam og han ønsker jo at islam skal styr Danmark mer og mer,og sjov som asylansøger kan komme ind og sidde i udvalget i landes kommunen

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.