Facebook er racistisk: Hvide mennesker må ikke tale

Instagram, der er ejet og kontrolleret af IT-giganten Facebook, har stillet et kontroversielt ‘digitalt klistermærke’ til rådighed. “Mute white people” – gør hvide mennesker tavse – står der på den såkaldte ‘sticker’, som brugerne kan sætte på deres billeder og dermed signalere deres had til mennesker med hvid hudfarve.

Tiltaget er dybt racistisk, fordi det fokuserer entydigt på hudfarve og understreger, at hvide mennesker ikke må tale og høres. Det er ikke Facebook selv, der har produceret klistermærket. Men Facebook har godkendt og stillet det digitale mærkat til rådighed på Instagram. Facebook er en venstreradikal og racistisk virksomhed.

4 Kommentarer på "Facebook er racistisk: Hvide mennesker må ikke tale"

 1. StramKursUngdomKobenhavn | 14. juli 2020 ved 11:25 |

  For dårligt at et så stort firma støtter racisme

 2. venstrefløjen er nogle modbydelig svin, må satan være med dem?

 3. På den lange bane holder den ikke.

  Youtube, FB, Google, TW, Instagram ja det er dem jeg kender til som har indført CENSUR, og udfører den stadig, tros det at Grundloven siger noget andet.

  Til Teamet.
  Hvornår retter i ind efter grundlovens §77.
  § 77
  Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde påny indføres.

  Kommentar:
  Alle borgere kan udtrykke det, de vil. Man kan sige, skrive eller på anden måde udtrykke sine tanker offentligt. Men samtidig må man også tage ansvaret for det, man siger eller skriver. Lovgivningen sætter nemlig nogle grænser for, hvad man kan tillade sig at sige eller skrive offentligt.
  ————————————————————-
  Mere på linket:
  https://www.ft.dk/da/dokumenter/bestil-publikationer/publikationer/mingrundlov/min-grundlov/kapitel-8/paragraf-77

  Jeg har ikke truet nogen og jeg har ikke opfordret til vold
  Youtube skal rette ind efter Danmarks love, ellers har Youtube intet at gøre her.
  Dette gælder også: FB, Google, TW, Instagram.

  Vh Charles Nielsen. Det var brevet til disse røvhuller.!
  ————————————————————————-
  Svar fra tuben:
  Tak, fordi du kontaktede os. Vi har nøje gennemgået din kontoappel.

  Din konto er blevet lukket på grund af gentagne eller alvorlige overtrædelser af vores retningslinjer for fællesskabet vedrørende diskriminerende ytringer. Selvom YouTube er en platform for alle mulige slags ytringer, forbyder vores retningslinjer for fællesskabet ytringer, der opfordrer til had eller vold mod bestemte grupper eller enkeltpersoner. Du kan få flere oplysninger ved at gå til Hjælp.

  Vi har besluttet at beholde din kontosuspendering. Du vil ikke kunne få adgang til eller oprette andre YouTube-konti. Du kan få flere oplysninger om kontolukning ved at gå til Hjælp.

  Hej!
  Med venlig hilsen
  YouTube-teamet
  ——————————————————–
  Havde jeg opfordret til vold og forfulgt enkeltpersoner i mine ytringer, havde jeg været blevet hentet med piber og trommer.
  De udfører censur, og dermed er de lige til at brænde af. Det er ikke en opfordring. Men loven skal laves således disse “SVIN” er tvunget til at rette ind efter § 77

  Situationen er uholdbar.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.