Tyrkisk voldssag: Islamofile Ekstra Bladet svigter igen

En forfærdende voldssag har ramt Danmark. En ung dansk dreng bliver slået, sparket og ydmyget af den tyrkiske voldsmand Mehmet Ali Yücelbas. På forudsigelig vis tager Ekstra Bladet den muslimske voldsmands parti. Den islamofile tabloidavis advarer læserne mod at se den video, der dokumenterer den rå mellemøstlige hadkriminalitet på dansk jord.

Ekstra Bladet håber, at man kan mørkelægge en voldssag med en muslimsk gerningsmand i hovedrollen. Hvorfor fortæller Ekstra Bladet ikke læserne om den rystende virkelighed, som danske børn og unge lever med? Vil Ekstra Bladet hellere beskytte masseindvandringens rygte?

Mere om sagen på Frihedens Stemme

1 Kommentar på "Tyrkisk voldssag: Islamofile Ekstra Bladet svigter igen"

  1. nu kommer voldsmanden med søforklaring på hans voldelige overfald.
    https://24nyt.dk/efter-voldsvideo-hvor-indvandrer-taesker-dansk-dreng-her-er-mehmets-forklaring/

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.