Venstre er de fremmede fjenders parti

Lars Løkke Rasmussen bliver så underlig tavs, når de danske helligdage oprinder. Lars Løkke, der åbnede de danske motorveje for tusindvis af muslimske velfærdsmigranter og som skrev under på Marrakech-aftalen, tilbeder den religion, der skal levere stemmer til Venstre i fremtiden.

4 Kommentarer på "Venstre er de fremmede fjenders parti"

  1. Lars Løkke Rasmussen er utvivlsomt den klammeste og mest undergravende politiker Danmark har haft i nyere tid.
    At Løkke fik lov til at lukke op mod 100.000 ikkevestlige indvandrere fra MENA-landene ind i Danmark i hans seneste regeringsperiode, af et magtfuldt DF på daværende tidspunkt i 2015, er mig stadigvæk en gåde den dag i dag.

  2. Op i røven med ham.

  3. klamme og perfide stodder, jeg brækker mig hver gang jeg hører navnet Lars (u)Løkke Rasmussen.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.