Alternativet vil forbyde dieselkøretøjer – partileder Josephine Fock kører selv dieselsbil

Hvorfor må danskerne ikke køre i dieselbil, når Alternativets partiboss Josephine Fock selv drøner rundt i en osende dieselbil i gaderne?

Alternativets klimahykleri udstilles igen og igen for åbent tæppe. Danskerne skal lide under forbud og formanende pegefingre, mens Alternativets toppolitikere gør, som det passer dem.

Alternativet har fået sin helt egen ‘diesel-dronning’, der oser til den store guldmedalje, mens hun smadrer klimaet.

Partiets klimavenlige politik er ellers nagelfast: De forurenende dieselbiler skal forbydes og fjernes fra gaderne hurtigst muligt.

Op til folketingsvalget i sommeren 2019 melder både daværende formand Uffe Elbæk og partiets flyvedronning Carolina Magdalene Maier ud, at de vil fjerne dieselbiler fra Københavns gader i 2023.

“Og meget gerne hurtigere,” siger den flyveglade Carolina Magdalene Maier, der på daværende tidspunkt stadig er folketingspolitiker.

I dag bakker den nuværende partileder Josephine Fock op om et generelt forbud mod dieselbiler.

“’Vi arbejder for at udfase diesel og benzinbiler…Gerne hurtigst muligt,” erklærer Alternativets partileder.

Problemet er, at klimagrisen Josephine Fock selv kører rundt i en dieselhakkende rød Citroën C3 – der har oset på vejene siden 2010. De klimavenlige alternativer har fået fingeren:

“Har ikke haft råd til at skifte til en elbil, og jeg er desværre stadig afhængig af en bil,” erklærer Josephine Fock.

Alternativets ‘diesel-dronning’ har ikke skiftet til en klimavenlig el-bil – eller tilmeldt sig de populære delebilsordninger, hvor mange personer deler biludgifter og klimaaftryk.

“I øjeblikket er jeg også ved at undersøge delebilsordninger, da det også kan være et godt alternativ,” påstår Josephine Fock.

Alternativets partileder smider ‘fattigkortet’ og erklærer, at hun ikke har råd til en elbil. Men det udstiller klimahykleren Josephine Fock på ydmygende vis.

Josephine Fock sad i folketinget mellem 2015-2018. Her får politikerne en årsløn på over 740.000 kroner – inklusiv et skattefrit tillæg. Efterfølgende skiftede den kvindelige politiker til et vellønnet direktørjob i Dansk Flygtningehjælp.

Den forgyldte levebrødspolitiker Josephine Fock har nedprioriteret skiftet til en klimavenlig bil – og beholdt sin osende dieselbil, der er over 10 år gammel.

Alternativets nykårede ‘diesel-dronning‘ er afsløret som en slem klimahykler.

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.